Orbán és a maffia

2017. július 26. 08:29

A Fidesz kommunikációs gépezete felpörög, és az újságírók alig tudják majd levakarni magukról az állandóan megszólalni akaró fideszes politikusokat.

2017. július 26. 08:29
Wiedemann Tamás
Magyar Nemzet

„Irigylem a Soros György vezette maffiahálózat újságíróit. Velük végre szóba áll Orbán Viktor, és nem bújik az állami média alákérdező, a kellemetlen témákat kerülő, mikrofonállványként funkcionáló »riporterei« szoknyája mögé. Eddig azt hittem, hogy Orbán Viktor fél a különvéleménytől, de a tusnádfürdői beszéd egyértelmű üzenet: a kormányfő felveszi az elé dobott kesztyűt, interjúkat ad, érvel és tájékoztat. Hamarosan a minisztériumi sajtóosztályok is elkezdik megválaszolni az újságírók által feltett kérdéseket, és végre a Szijjártó Péter vezette külügyminisztérium is érdemben reagál a májusban küldött e-mailjeimre. (Csak azt szerettem volna megtudni, hogy idén mennyi állami támogatást kaptak a multinacionális cégek, de amióta megírtuk, hogy tavalyig a Fidesz sokkal több pénzzel tömte ki a nagyvállalatok zsebét, mint a szocialista kormányok, valahogy nem sietős a válaszadás.)

Igazi kuriózum lesz a választási kampány időszaka: a Fidesz kommunikációs gépezete felpörög, és az újságírók alig tudják majd levakarni magukról az állandóan megszólalni akaró fideszes politikusokat. Sajnálom a török, orosz és ukrán újságíró kollégákat, akiket hazájukban üldöznek, lejárató kampányt folytatnak ellenük, telefonjaikat lehallgatják, családjukat megfenyegetik, sokukat megvernek és börtönbe csuknak, vagy éppen egy forgalmas kereszteződésben robbantják fel a feleségük autójában. Ilyen egy erős és büszke európai országban nem fordulhat elő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. július 27. 15:02
Unalmas....
Graf
2017. július 27. 08:29
Wiedemann , vigyázz mert nem engednek be Izrahellbe, a főnököd kiadta az ukázt , hogy kuss van nektek.
kaltran
2017. július 26. 19:20
Öcsi-pöcsi! Piramist építesz vélt igazadból. Lásd be, ezt a cikket akárki megírhatta volna mivel messziről világit az agyad ilyetén huzalozása. Erőlködj egy kicsit és az inverzét is meg tudnád írni (ha tudnál írni).
noMores
2017. július 26. 15:01
Hiaba, a prolik csak plakatkampanybol ertenek. El is tapsolt ultrabarom kormanyunk erre 25milliardot. De megepul a vilag lehtragyabb kisvaautjanak hosszabbitasa, gyerekek, Bicsketol Lovasnerenyig lehet zakatolni, eljen Bastya elvtars!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!