A vak is látja, hogy Gyurcsány Ferencet Brüsszelből pénzelik

2016. április 29. 16:35

Gyurcsány Ferenc hiába bújik az ügyvédek szoknyája mögé, messziről bűzlik a családi cégének 1,5 milliárdos brüsszeli megbízása.

2016. április 29. 16:35
Fidesz-frakció
Fidesz.hu

„Gyurcsány Ferenc hiába bújik az ügyvédek szoknyája mögé, messziről bűzlik a családi cégének 1,5 milliárdos brüsszeli megbízása. A vak is látja, hogy Gyurcsány Ferencet Brüsszelből pénzelik a családi cégén keresztül, ő pedig Brüsszel politikai megrendeléseit teljesíti.

A megbízás valódi hátteréről sem ő, sem az Európai Bizottság nem volt hajlandó semmit nyilvánosságra hozni a mai napig. A baloldalon csak a kenőpénzt fizető cégek és az összegek változnak, de a lényeg ugyanaz. Gyurcsányhoz és a felesége által vezetett Altushoz hasonlóan a szocialisták másik volt miniszterelnöke is a családi cégén és feleségén keresztül bizniszelt. 

A metrókocsikat szállító Alstom 2,3 millió eurós kenőpénzeiből Medgyessy Péter 600 ezer eurót tett zsebre.

Kíváncsian várjuk utódja, Gyurcsány Ferenc válaszát is, hogy neki jutott-e, és ha igen, mennyi az Alstom-kenőpénzekből, hiszen az ő miniszterelnöksége idején írták alá az Alstom-szerződést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2016. május 01. 09:45
kuc-kuc te hívő vagy?? El ne áruld, hogy miben hiszel!!!
kuc-kuc
2016. május 01. 01:39
A magyar emberek kifosztásában, a haza kirablásában Orbán és bandája jobban teljesít mint a magyar történelemben eddig bárki más! - esetleg a Hitler csicska Horthy de még az sem ... ezek csak lopnak ...és lopnak és még mindig lopnak pedig minden féle vallás tiltja a lopást! ......ezek hitetlenek .... csak a lopás-csak a fidesz!
Cezar
2016. április 30. 23:48
És tudta!
csurcsányi
2016. április 30. 21:55
Mi az,hogy nagyon sok jutott a családi kasszába az Alstomtól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!