Hetvenhét miskolci ügyben tett feljelentést az MSZP

2012. június 29. 12:28

Hetvenhét ügyben tett feljelentést a miskolci fideszes városvezetés tevékenységével kapcsolatban Simon Gábor MSZP-s országgyűlési képviselő. Elsősorban tanácsadói szerződéseket tartanak gyanúsnak.

2012. június 29. 12:28

A miskolci fideszes városvezetés tevékenységével kapcsolatos hetvenhét ügyben tett büntetőfeljelentést ismeretlen tettes ellen Simon Gábor MSZP-s országgyűlési képviselő pénteken a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A politikus a feljelentés megtételét megelőzően, a kapitányság épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: az ügyek közül több mint ötven esetben hűtlen kezelés gyanújával tették meg a feljelentést. Az MSZP miskolci elnöke az MTI érdeklődésére kifejtette: elsősorban tanácsadói szerződéseket tartanak gyanúsnak, de a 38 milliárdos villamosprojekt során is tapasztaltak szabálytalanságokat.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2012. június 29. 12:45
Ez az idióta le van maradva egy pár brosúrával: három éve kellett volna jelentgetni ...de hát akkor még a "mi kutyánk kölyke" lopogatta magának és az elvtársaknak amit mozdítani lehetett:-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!