Ezeket az embereket már soha, semmi sem hozhatja vissza

2021. május 29. 13:47

Ebben a fájdalomban ugyanis, jöjjünk más országból, beszéljünk más nyelvet, egyek vagyunk.

2021. május 29. 13:47
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Két évvel ezelőtt több család érkezett hazánkba Dél-Koreából, abban a reményben, hogy felejthetetlen emlékeket szerezzenek, hogy megcsodálhassák gyönyörű fővárosunkat, és hazatérve élményeikről mesélve, fényképeiket mutatva elmondhassák szeretteiknek, milyen volt számukra Budapest és Magyarország. Csakhogy közülük sokan nem mehettek haza, mert egy borzalmas balesetben életüket vesztették.

2019. május 29-én süllyedt el a Hableány, ez a szörnyű, érthetetlen katasztrófa 27 embertársunk életét követelte, köztük egy hat éves gyermekét is. Az igazságszolgáltatás végzi a dolgát, az emberi vétséget felelősségre lehet vonni, de ezeket az embereket már soha, semmi sem hozhatja vissza.

Nekik az emlékezés jut, hogy ahányszor elsétálunk a Duna mellett, rájuk gondolunk és a családjaikra, akik hiába várták vissza őket. Ebben a fájdalomban ugyanis, jöjjünk más országból, beszéljünk más nyelvet, egyek vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. május 30. 17:50
Vajon úszni tud ez a barom??
musibácsi
2021. május 30. 13:29
Vannak emberek, akiknél úgy hozta a sors, hogy megjelenésükkel, macsós stílusukkal, verbális készségeikkel a legtöbb emberben rokonszenvet tudnak ébreszteni, sőt bizalmukba fogadni, amivel később visszaélnek. Sok ilyen eset közül egy friss, pl Fekete Dávid énekes. Ezeket szélhámosoknak szoktuk nevezni. Szerintem Karácsony is egy politikai szélhámos, aki már fiatalabb korában megtapasztalhatta, hogy szolid-szelíd megjelenéséből/viselkedéséből kis befektetéssel, milyen előnyöket/hasznot képes kovácsolni - és akkor még simulékony/hajladozó gerincéről ne is beszéljünk. Hozzászokott, hogy mindenhol kis ellenállással tudott előrehaladni, feljebb jutni, bizalmat kelteni. Az, hogy ilyen adottságokkal nem a bűnözői körben találta magát, talán a szerencséjének köszönheti, ebben a körben ugyanis a rámenősebbek pont az ilyeneket használják ki, akikkel a balhét elvitetik - igazi lúzer-típus.
formaegy
2021. május 30. 10:54
"Ezeket az embereket már soha, semmi sem hozhatja vissza" Mint ahogyan az idősotthon lakóit sem. Még egyetlen egyszer sem voltál az idősotthonban - mindent megmagyaráz. Egy hiteltelen szaralak vagy, aki most is csak és kizárólag a magamutogtásod miatt tetted ezt a gesztust, mivel nem magyar áldozatok. Egy olcsó hímringyó vagy!
pumuklik
2021. május 30. 08:41
A pesti úti idősotthonukban 55 elhunytakért nem emlékezett meg! Mert a lelkén szárad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!