Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Mussolinivel emlegeti egy lapon Orbánt az olasz demokrata politikus

2024. április 29. 10:20

Nem tetszik neki, hogy Giorgia Meloni és a magyar kormányfő szoros szövetségesek.

2024. április 29. 10:20
Democratc Party Rally In Rome

Nyitókép: Vincenzo Nuzzolese / NurPhoto / AFP

Stefano Bonaccini demokrata párti politikus adott interjút a Corriere della Serrának, amelyben úgy fogalmazott munkájával fel akarja hívni a figyelmet Giorgia Meloni, olasz és Orbán Viktor, magyar kormányfő különleges kapcsolatára.

Az EP-választások kapcsán úgy nyilatkozott, hogy az Északi Liga 

Roberto Vannacci tábornokot jelöli, olyan valakit, aki Mussolinit államférfiként határozza meg, aki külön osztályokat szeretne az iskolában a fogyatékos gyerekeknek, és az embereket a bőrszínük alapján kategorizálja". 

Bonaccini hozzátette: „Én pontosan az ellenkezőjét képviselem, és a demokrácia, a befogadás, a tisztességes és széles körű növekedés értékeiért fogok küzdeni. 

Úgy gondolom, kötelességünk Vannacci és Orbán, jobboldali barátjának másik oldalán maradni”

– vélekedett.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos-2
2024. április 29. 14:01
,,Ez a züllés törvényszerű következménye a tömeg- és médiademokráciának. Annyira törvényszerű és megkerülhetetlen folyamat, hogy minimális műveltségemmel és képességeimmel, még én is világosan látom az elkerülhetetlenségét. Fixa ideám, hogy a komplett demokrácia azokat az erkölcsi alapokat égeti el folyamatosan, amiket nem ő, hanem az őt megelőző hierarchikus társadalmak halmoztak fel az utolsó morzsáig azokban a korokban, amikor a világnak és benne az országnak még volt gazdája. Emberöltőkben gondolkozó gazdája.,,
bokrosbirka
2024. április 29. 13:12 Szerkesztve
A kis macskazabáló Dolfi, szövetségest keres?
Janika50
2024. április 29. 12:55
Helyessen mondja, B. Mussolini államférfi volt, a javából. Talán G. Meloni is az lesz, helyessen államaszony, vagy valami ilyen. Orbán V. is Meloni asszony is szerintem dicséretnek veszik, hogy a Duchehoz hasonlittják. Igaz, ebben a kificamitott világban ezt nem mondhatják, mert akkor méginkább jaj nekik. A hivatásos rettegők azonnal vészkorszakot visitanának. És minden bajunknak ez az origója. Mindenki érzi a lelke méllyén, de nem meri, nem merjük kimondani jól felfogott érdekből. Inkább magunkévá tesszük, -sokan látszólag- a minden ember egyenlő maszlagot és megpróbáljuk a lehető leghasznossabban eltölteni azt az időt amit a Teremtő adott nekünk a Globuson.
Reszelő Aladár
2024. április 29. 12:46
Szóval ha jól értem, akkor 1571 évvel Attila, 1050 évvel a kalandozó magyarok és 568 évvel Hunyadi János halála ismét egy magyarral, Orbán Viktorral riogatnak Európaszerte. Akkor bejött mert ettől csak erősebbek lettünk. Remélem most sem lesz másképp,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!