Távozz Romániából, lila démon!

2010. február 16. 12:17

Öt varázsló gyűlt össze, hogy lebűvölje az átkot az ország parlamentjéről. A politikusok közötti viszályokat keltő „lila démon” elűzése kilenc napon és kilenc éjszakán át tartott.

2010. február 16. 12:17
Az elnökválasztás után felröppent hírek szerint Mircea Geoană szociáldemokrata jelöltet bizonyos „lila fények” kerítették hatalmukba, amelyek miatt elveszítette belső energiáit, később pedig a párt ugyanennek a jelenségnek tulajdonította több kudarcát is. Az említett varázslók Románia különböző településeiből érkeztek Bukarestbe.

„Különleges varázsvízzel bespricceltük az épület bejáratának küszöbeit is, hogy kiűzzük a rossz szellemeket és levegyük a lila láng átkát amely hatalmába kerítette Románia parlamentjét” – avatott be Sandra, a kolozsvári varázsló a részletekbe. A kolozsvári parlamenti képviselők határozottan elítélték a történteket.

„Ezek valójában csalók, az emberi hiszékenység kihasználói, akik így akarnak tevékenységüknek reklámot csinálni; bűnözőkként kellene kezelni őket” – nyilatkozta Adrian Gurzău demokrata-liberális képviselő, aki szerint az ilyen rituálék gyakorlása rossz fényt vet az immár EU-tag Romániára.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2010. február 16. 14:08
ilyen nálunk is van, az augusztus 20-i vihart Fideszközeli kollektív tudati manipulációk okozták. http://www.x-party.hu/lki/KTJ/reflexiok.html
kinai
2010. február 16. 14:04
Jó lenne, ha a gonosz erőket a magyar parlamentből és egyéb közintézményekből is száműznék valakik. Persze nálunk ezeket a valakiket ne varázslóknak hívják, hanem kerületi ügyészeknek, rendőrnyomozóknak, pénzügyőröknek. Hogy soha senkinek - a jobboldaliaknak se - jusson eszébe lila fényektől elvakulva kamu tanácsadói szerződéseket kötni meg áron alul ingatlanokat privatizálni.
honphibu
2010. február 16. 13:29
Ha sikerül, a román politikusoknak halvány lila gőzük sem lesz.
Pisti, az aragorn
2010. február 16. 13:08
"Jelen szöveg terjesztése jóváhagyatik, a Fény ügyét előremozdítandó." Éjszakai Őrség "Jelen szöveg terjesztése jóváhagyatik, a Setét ügyét előremozdítandó." Nappali Őrség
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!