Na, Tóta W. is megszólalt: Ébredj, román!

2024. április 26. 10:51

„Az egész romániai magyar politikát átszövi a külföldi pénz” – írta Tóta W. Árpád.

2024. április 26. 10:51

Nyitókép: Facebook

Tóta W. Árpád új publicisztikájábal borzolta a kedélyeket csütörtökön. A HVG hasábjain megjelent írásban a szerző az erdélyi magyarság támogatásával foglalkozott. Tóta W. Árpád ezt burkoltan összemosta az Egyesült Államok külföldi befolyás szerzésével.

„Bizonyára tudnak arról, hogy a román belpolitikába évtizedek óta betette a gumicsizmás fél lábát a magyar állam. A választásokon számolni kell a magyar pártokkal, a romániai magyar sajtóval, civil szervezetekkel, aktivistákkal. Ezek persze nem napfénnyel működnek, hanem pénzzel.

És ennek a pénznek jelentős része Magyarországról érkezik”

– írta a publicista.

„Magyar támogatásból terítik a propagandát papíron és interneten, guruló forintokkal jutalmazzák a hűséges ügynököket. Az egész romániai magyar politikát átszövi a külföldi pénz – írta Tóta W. Árpád. „Hogy is hangzik a Himnusz? Ébredj, román!” – fogalmazott a publicista.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
google-2
2024. április 27. 17:18
Ha normális dolgokat mondana - nem tudom, képes-e rá- senki sem figyelne fel rá, ezért nagyon nagy böszmeségeket kell mondania, egyre nagyobbakat, hogy valami figyelem rá is irányuljon. A Magyar Péter kategóriában versenyzik ő is.
KBA98
2024. április 27. 12:25
A mocsadék miért Romániában élsz?
Hedvig58
2024. április 26. 21:37
Ébredj magyarság! Az ilyen embereket vesd ki magadból! Ilyeneknek nincs helyük köztünk, lehet költözni Romániába, vagy ahova jobban tetszik. Aki a Magyarország nyújtotta lehetőségek, előnyök, juttatások, ingyenes oktatás, egészségügy, igénybevétele után, ilyen dolgokat enged meg magának, azt egyszerűen bojkottálni kell mindenféle tekintetben, egészen addig amíg magától el nem hagyja az országot. Ne járjon neki semmi magyaroknak járó juttatás, családtámogatás, kedvezményes hitel, semmi ami egy magyart megillet. Szelíden, de erélyesen noszogatni kell, hogy minél hamarabb megszabaduljunk tőle. Majd Romániába éljen az ottani kedvezményekkel, nyitva a határ, ha itt nem elég jó, kívül tágasabb. Ha viszont maradni akar, akkor tanulja meg tisztelni a magyarságot.
Salitis
2024. április 26. 19:00
"Ezek persze nem napfénnyel működnek, hanem pénzzel." Meg szavazattal. Ezek a nyavalyás magyarok bele akarnak szólni az ország sorsába, ahol élnek! Döbbenet. Valaki szóljon már ennek a hülye tótaw(c)-nek, hogy ott őshonos magyarok is élnek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!