P. Lili útja a Vörös Brigádokhoz

2023. szeptember 16. 15:17

Mennek, csupa hangsúlyos kis »p« meg »f«, a senkik önmegvalósításának puha, kipárnázott, kicsit sem göröngyös útján.

2023. szeptember 16. 15:17
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„P. Lili (a »P« egyáltalán nem néma, nagyon is hangsúlyos kis »P« ez, mindenki nyugodtan mondja ki magában, ami először eszébe jut erről a »P«-ről Lilike kapcsán!) biztosan nem olvasta a Forduljon Psmithhez! című regényt, és már nem is fogja, mert hamarosan végképp betiltják majd, ugyanis »heteronormatív«, »túl fehér« és »elnyomó«. Éppen most került le a kötelező olvasmányok listájáról ugyanezen indokokkal két remekmű, Goldingtól A Legyek Ura és Steinbecktől az Egerek és emberek, hogy átadja helyét valaki senki által nem ismert és nem olvasott »művének«.

Szóval Forduljon Psmithhez. Emlékeznek még Psmith hirdetésére?  P. Lili és elvtársai is feladták a maguk hirdetését.

Forduljon P. Lilihez!!! P. Lili majd segít! P. Lili mindent elintéz! Önnek szüksége lenne valakire, aki felszabadítja iskoláját? Aki eltörli a tanórát? Aki felszámol minden ósdi tekintélyt, felesleges tudást, erőfeszítést, kötelező olvasmányt? Szüksége van valakire, aki meggyilkolja az ön által nem kedvelt politikusokat? Nem akadály! Bármilyen megbízása van (feltéve, hogy semmilyen normalitással nem kell foglalkozni) forduljon P. Lilihez! Na most mondd! Tegnap össze is gyűlt a »hatalmas tömeg«, hogy P. Lili nyomában elintézze az ügyeket.

Mennek, csupa hangsúlyos kis »p« meg »f«, a senkik önmegvalósításának puha, kipárnázott, kicsit sem göröngyös útján, s egyszer csak, amikor előgerinchúrjukban fény gyúl, elkezdik üvölteni, miszerint, »Pintér Sándor a k... anyád!«.

Ez igen! Micsoda bátorság!

»O1G« és »Pintér Sándor, a k… anyád!« – ez ám a politikai innováció, s ezeknek ennyire telik. Illetve, az előbbit sem ők, hanem egy alkoholista, árulóvá lett nyomorult, aki egy éjjel behugyozva felírta a »jelet« a falra, és azóta ezeknek ez maradt. S persze az árulóvá lett nyomorult is nyomban megigazult, mindenki megigazul ezeknél, ha odaáll, még a nem is olyan kicsi nyilas Vona is megigazulhatott, maga Rangos Katalin ütötte rá a kóser pecsétet a Spinoza-házban. Nincs új a nap alatt.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helemba
2023. szeptember 17. 14:24
Bráner, te ab ovo náci vagy, így meg sem kellett érkezned sehová.
B_kanya
2023. szeptember 17. 09:59
"flesh ripper 2023. szeptember 17. 08:15 Sz.tem a kormánypárti média emeli fel ezt a sárga pincecsiga-fejű kis tramplit. Minek promótálják a sok emlegetéssel." Hogy tudd: ez a magzati alkoholizmussal megnyomorított fogyatékosnak látszó kislány a balf444$$oldal ikonja.
Fed74
2023. szeptember 17. 09:29
Bayer, a beszédhibás törpe szar! A vörösökről csak annyit, hogy még mindíg te szopod a Putyin faszát !!!!!!!! Csicska rubeljobbágy!
hivataltaszilo
2023. szeptember 17. 08:38
Így!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!