Szánthó Miklós a NEWSMAX-nek: Magyarország a normalitás és a józan ész hazája

2023. szeptember 16. 08:16

Az Alapjogokért Központ vezetője azt is hangsúlyozta, hogy „bízunk Trump győzelmében, aki visszahozhatja a normalitást és a józan észt, Ukrajnába pedig a békét”.

2023. szeptember 16. 08:16
null

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója nemrég a NEWSMAX-nek nyilatkozott. Az Egyesült Államok egyik legnézettebb csatornájának műsorában  hangsúlyozta, hogy 

„a Nyugat részei vagyunk, csak mi megmaradtunk normálisnak”. 

Majd azzal folytatta, a magyar jobboldal kiáll az „Isten, haza, család” értékei mellett, és bízik abban, hogy Donald Trump vissza fog térni, aki megteremtheti a békét Ukrajnában.

Változó világrend

Szánthó Miklós az adásban elmondta, a világrendben változás zajlik, ezért a Nyugatnak szüksége lenne egy erős USA-ra, de 

egy ország csak annyira erős, amennyire a vezetői is azok. „És Biden bizony gyenge”.

– tette hozzá, kiemelve, hogy ezt mutatja az Ukrajna ellen elkövetett orosz agresszió is, mely Trump alatt nem történt volna meg. „Ezért bízunk Trump győzelmében, aki visszahozhatja a normalitást és a józan észt, Ukrajnába pedig a békét”.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyarország demokratikus jogállam

A magyar politikai helyzettel kapcsolatban Szánthó aláhúzta: Magyarország demokratikus jogállam. 

„A baloldal igazából azért frusztrált, mert a magyar jobboldal sikeres, demokratikus legitimitása erős,

négy választást is kétharmaddal nyert meg zsinórban. Az EU-s mélyállam és a Biden-adminisztráció gondja az, hogy Magyarország kiáll Isten, haza és a család mellett”. 

A főigazgató ennek kapcsán kiemelte, hogy egy erős és szuverén ország alapja csakis az erős családok lehetnek, ezért Magyarország védi a határait kívülről és védi a családokat és a gyermekeket az országon belül – ”ez a megközelítés pedig nyíltan szembemegy a liberális fősodorral, igazából ezért támadják Magyarországot”.

A Szánthó Miklóssal készült beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. szeptember 22. 19:13
Józan ész? A fideszes nemzeti bank bírálja a fideszes pénzügyminisztériumot, és viszont, miközben persze felelős nincs semmiért, infláció, hiány, reálbércsökkenés? Orbiték semmiért sem felelősek. Picit régebbi, orbit: csak a nato tud megvédeni minket, a nato nem tud megvédeni minket. Mikike, mennyit is zsebelsz be az orbitfelszopásért?
koronaszepe
2023. szeptember 16. 21:43
A magyar kormány, a magyar külpolitika - ha nevezhető ez annak - szembemegy a magyar érdekekkel, nem képes a magyar érdekek képviseletére. Magyarország érdeke, a magyar érdek, hogy a hivatalban lévő magyar adminisztráció kiegyensúlyozott, baráti viszonyt tartson fent a hivatalban lévő amerikai adminisztrációval. A magyar kormány gazdasági és erkölcsi károkat okoz Magyarországnak.
Pelso j.
2023. szeptember 16. 13:11
Lenne, nélkületek. Majd eljön az az idő is.
llnnhegyi
2023. szeptember 16. 10:22
Trump masszív támogatónk! Mi is önnek Trump Elnök Úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!