Van ez a P. Lili, ez a nyomorult kis idióta

2023. november 15. 20:19

Jól fejlett küldetéstudattal és az igazi hülyékre, képességtelenekre oly' nagyon jellemző egóval.

2023. november 15. 20:19
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Van ez a P. Lili, ez a nyomorult kis idióta, jól fejlett küldetéstudattal és az igazi hülyékre, képességtelenekre oly' nagyon jellemző egóval. S ennek megfelelően beszél össze-vissza csupa marhaságot. A felületes szemlélő azt hinné, hazudozik, de az ő esetében erről nem lehet szó, ugyanis fogalma sincsen semmiről, csak olyasmikről, hogy melyik fiú szereti a szomszéd faluban élő fiút. 

(...)

Ehhez ért. Máshoz nem.

Azok a gazemberek hazudoznak, akik ezt a szerencsétlen, nyomorult kölköt odaküldék az első sorba, hogy áldozza fel magát az ellenzék politikai ambícióinak oltárán. Aztán majd eldobják őt is. Mint azt a másik hülyét, a Nagy Blankát.

Na mindegy.

Ezt is ajánljuk a témában

És akkor álljanak itt a valós számok, nem a P. Lili-féle »Országos Statisztikai Hivataltól«, mert olyan nincs, hanem a Központi Statisztikai Hivataltól, mert olyan van.”

Nyitókép: Havran Zoltán/Magyar Nemzet

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 21. 15:24
Zsozsó,az állampárti szardarab,képtelen elengedni Lilit.🤷‍♂️
Agnieszka
2023. november 21. 15:15
Vegyék már észre a balosok, h. az O1G ÁLTALUK feltalálása és rendszerbe állítása óta és miatt egyszerűen NEM lehetnek kifogásaik Bayerrel szemben. Akkor még nem is említettük a balos verőembert, a fehér por szippantót, akit fényképen LEHETETLEN felismerni és így tovább a csinos adományládikókig.
szarvas-2
2023. november 17. 12:05
Kb ez a helyzet.
Tolókapu
2023. november 16. 18:57
P. Lotyóka csak annyit ér, amennyit Bayer Zsolt fogalmaz róla; SEMMIT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!