Embercsempész okozott balesetet az Attila úton, rendőrök is megsérültek (VIDEÓ)

2022. december 28. 11:32

Akciófilmbe illő jelenetet vett fel a rendőrségi jármű kamerája.

2022. december 28. 11:32
null

A rendőrség hivatalos honlapja szerint kedden este 9 óra körül az M1 autópályán a járőrök ellenőrzés alá akarták vonni egy lengyel forgalmi rendszámú, kisteherautó vezetőjét, aki azonban

a rendőri jelzésre nem állt meg és a főváros irányába elhajtott.

A kisteherautót vezető grúz állampolgárságú embercsempész menekülés közben Budaörsön három, Budapesten, a Budakeszi úton, az Attila úton, és a Szilágyi Erzsébet fasoron további hét autónak ütközött, továbbá egy rendőrautóra is ráhúzta a kormányt. A követés végül Budapest I. kerületében, az Attila út és a Krisztina út kereszteződésénél 21 óra 15 perckor ért véget, amikor a rendőrök a grúz férfit megállásra kényszerítették. A megállítás során az embercsempész a kisteherautójával szándékosan a rendőrautónak nekihajtott, majd elfutott a helyszínről, de a közelben elfogták.

A kisteherautó rakteréből 35 fő illegális migráns került elő, akik szír és marokkói állampolgároknak vallották magukat,

közülük senki sem sérült meg. A rendőrök a grúz férfit előállították, embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. 

Az esetről készült videót alább láthatják: 

Nyitókép: YouTube

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2022. december 28. 20:31
Szép! De, nem lehetne ezt az üldözést kicsit előbb lezárni? Már az autópályán ki kellene iktatni, nem pedig megvárni míg berohan a városba veszélyeztetve a járókelőket. Kilőni a gumikat vagy út torlaszt csinálni, leszorítani.
darling
2022. december 28. 19:38
Szlovénia felől is érkezhetnek Mo-ra és innen Ausztriába, mivel a az osztrák--szlovén határ szorosan ellenőrzött, különösen mióta lebontották a szovének a határkerítést. Az útirány inkább a kérdés, de elehet, h eltévedt a sofőr? Lehet, h a városban gondolta lerázni a rendőrséget és nem az M1-en Bécs felé? De jöhettek Románia felől is, ők most duzzogó üzemmódban vannak a schengeni döntés miatt és lehet, h nem izgatják különösebben magukat migránsügyben. De mit csináltak a rendőrök, amíg ekkora utat megtett grúz?
Szerintem
2022. december 28. 19:20
Milyen kiterjedt hálózata lehet az embercsempészeknek, megtolva még az NGO-k által is. Érdekes, hogy a kocsi rendszáma a legritkább esetben egyezik meg a sofőr származási országával. Ilyen vegyesen dobják össze a hozzávalókat?
csulak
2022. december 28. 16:55
a rendorok miert nem lovik le az ilyen allatot? ennyi eszuk nincs , hogy hasznaljak a pisztolyukat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!