Dopeman tönkreverte Puzsért, eldőlt a politikai rapháború

2024. április 27. 09:21

Eljött a pillanat, Dopeman végre keményen kiütötte a nagyszájú megmondóembert.

2024. április 27. 09:21
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: képernyőkép

„Eljött a pillanat, Dopeman végre keményen kiütötte a nagyszájú megmondóembert. Mint ismert, Puzsér még februárban töltött fel a YouTube-csatornájára egy videót PUZSÉR-DTV BATTLE névvel, amiben meglehetősen gusztustalan módon állt bele a zenészbe. A rapműfajba erős szövegek is beleférnek, de Puzsér átlépte még ezt a meglehetősen tág határt is, Dopeman édesanyját és beteg húgát vette a szájára, nyomdafestéket nem tűrő, aljas stílusban.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem nehéz összerakni a képet, Puzsérnak az a baja a zenésszel, hogy bátran kimondja a véleményét, és ez a vélemény bizony szöges ellentétben van a publicista kormányellenes kirohanásaival. Most végre Dopeman is jelentkezett egy zseniális klippel, ahol a rap eszköztárának és saját tehetségének segítségével gyakorlatilag tönkreveri a nagyszájú baloldali Puzsért.

Íme a videó:

Eldőlt a (politikai) rapháború. Nincs több kérdés.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lordzoltanus
2024. április 29. 12:39
Sosem fogom elfelejteni mikor egy 20 éve gengszter rep-ben utazó ember maga a funky zene nepper összeszakadt majdnem hogy sírva adta elő hogy X ember /Puzsér/ beszólt anyukájának.
Pernahajder
2024. április 29. 08:54
A tükör előtt orrhangon nyekergő Dipimen azért érdekes, mert? ... ... ... Nos? Szinteteket mondjuk hozza. Csimpáznyik tesó, megint az események sűrűjében... ROFL!
Syr Wullam
2024. április 28. 20:39
Sosem értettem, hogy ha valaki fehérnek születik, miért gerjed a feka proletárok ún. zenéjére. 🤔
Novicsok-5
2024. április 28. 10:06
A sok NER-paraszt erre vevő. Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!