Így támadják a családot az ájtatoskodó liberálisok

2019. április 17. 19:19

A keresztény házasságból előbb polgári házasságot csináltak, aztán ezt továbbfejlesztve, már azonos nemű személlyel, fával, vasútállomással vagy akár önmagával is összeházasodhat az ember a nálunk szerencsétlenebb országokban.

2019. április 17. 19:19
Vésey Kovács László
Pesti Srácok

„Egy pillanatra sem állhat le a liberalizmus kultúrharca a normalitás ellen. A keresztény házasságból előbb polgári házasságot csináltak, aztán ezt továbbfejlesztve, már azonos nemű személlyel, fával, vasútállomással vagy akár önmagával is összeházasodhat az ember a nálunk szerencsétlenebb országokban. A nem több és nem kevesebb, mint kettő létező nem mellé is próbálnak felsorakoztatni még több tucatnyit, társadalmi nemként meghatározva különböző lelki és mentális betegségek szövődményeit. A támadássorozatot persze a család sem úszhatja meg. Ha viszont már így alakult, ne álljunk meg ott, ahonnan a libsik se merészkedtek tovább! Nézzük meg, mi minden lehetne még család az ő aberrált logikájuk szerint!

Az egész propagandahadjárat apropója a 2018-as gyermekjogi jelentés, amelyet a Soros-féle OSF pénzcsecsén lógó Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adott ki. Ennek az alapítványnak a vezetője Gyurkó Szilvia jogász, aki a WMN.hu-n is csillogtatja tudását például az ilyen jóemberkedő, érzelmekre rádolgozó, a konkrét és ezáltal cáfolható állítások helyett ájtatoskodva politizáló cikkek szerzőjeként. Ne legyenek kétségeink, a Hintalovon alapítvány „szakmai csapata” által összeállított gyermekjogi jelentés ugyanolyan politikailag motivált, tendenciózusan hangulatkeltő fércmű, mint amikor a Transparency International éves jelentésében elolvashatjuk, hogy Magyarország teljesen élhetetlen, mert a feje búbjáig beborította a korrupció, majd ezt letéve a Freedom House jelentéséből azt is megtudhatjuk, hogy Magyarország teljesen élhetetlen, mert már egyáltalán nincs szabad sajtó.

Nagyokat aggódik a szegénységben élő, tartósan beteg, illetve speciális nevelési igényű, bántalmazás áldozatává vált, továbbá hajléktalan gyerekekért, mondván, ők nem sokat éreztek a kormányintézkedések keltette pozitív változásokból. Ha a kormány javítani próbál a gyereket vállaló családok helyzetén, hogy elhárítsa a következő évtizedekben várható népesedési katasztrófát, akkor ezek a hivatásos agitátorok és lélekrombolók azon kezdenek nyafogni, hogy a társadalom peremére szorultakkal mi lesz. Ha a rászorulók egy részének helyzete megoldódna, akkor meg az lenne a baj, hogy a többiek ebből semmit nem éreznek. És ez egészen addig így fog menni, amíg Fidesz-kormány van. Amint valami jó kis szakértői, progresszív újSZDSZ-es kormány kerülne hatalomra, azonnal lenyugodnának ám a kedélyek az elesettekért aggódó Soros-szervezetek körében, s hirtelen minden rendben lenne. Kivéve persze a középosztályt, mert az ismét érezné, hogy elkezdték tönkretenni, ahogy az minden kommunista-liberális kormányzáskor megtörténik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. április 18. 13:34
Háború van, nem kétséges. És amikor veszítünk, és a jóvátételt kifizetjük, az mindig valahogy a komcsikra esik és megint jönnek a megszorítások.
kunfia
2019. április 17. 20:00
Egy családot támadnak,a tolvaj családját. https://www.youtube.com/watch?v=2x2iPhD5ix4
bsm99
2019. április 17. 19:43
Húúú, hogy fog ez fájni a sok "progresszívnek"! :) :) :) Mindjárt jönnek, és hánynak sugárban ezerrel!
Royce2.0
2019. április 17. 19:26
szerintem ez a fontos bekezdés kimaradt fentről, hadd pótoljam: Hirtelen mégis jól jönnek a határon túli magyarok A családok éve miatti túlpolitizáltságon sopánkodó jelentésbe persze kell a keményvonalas politika is, de csak a szokásos sunnyogással. Ha már az ellenzék állandóan a magyarok külföldre költözésén pörög, hát megállapítja a jelentés – persze politikamentesen, szigorúan szakmai alapon –, hogy minden tizedik magyar állampolgárságú gyerek külföldön született. Igaz, hogy a magyar adatok a legkedvezőbbek a környező országok közül, vagyis a többi V4-es országból is többen mennek nyugatra, nem beszélve a katasztrofális román és horvát helyzetről. Az ok pedig nem az ellenzék által delirált orbáni rémuralom, hanem az, hogy a szocializmusban elszegényített közép-európai országokra rátolták a gazdag nyugati országok unióját, amivel ez is együtt jár. Nyithatsz cukrászdát Bécsben, és szedheted le a tányérokat egy londoni gyorskajáldában. A fő hazugság viszont nem is ez. Hanem az, hogy egymilliónál több határon túli magyar rendelkezik már magyar állampolgársággal, vagyis minden tizenegyedik magyar állampolgár alapból külföldön él. Ezek a hitvány hazudozók pedig velük hamisítják most a kivándorlási statisztikáikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!