Percekig saját magát dicsérte Donáth Anna (VIDEÓ)

2024. április 29. 09:43

„Ketten együttvéve többet csináltunk, mint az összes többi magyar ellenzéki képviselő, úgyhogy én közben még szülni is voltam, meg pártot is vezettem” – mondta Donáth Anna.

2024. április 29. 09:43

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

„Donáth Anna és Cseh Katalin a legaktívabb magyar EP-képviselők, akik azon dolgoznak, hogy minél több közvetlen uniós forrás jusson a magyaroknak” – írja a Momentum a legújabb TikTok-videó mellé.

„Az összes statisztika azt hozza ki, hogy

ketten együttvéve többet csináltunk, mint az összes többi magyar ellenzéki képviselő, úgyhogy én közben még szülni is voltam, meg pártot is vezettem”

– mondta Donáth Anna a videóban.

A videót itt tudja megtekinteni:

@momentummozgalom Donáth Anna és Cseh katalin a legaktívabb magyar EP képviselők, akik azon dolgoznak, hogy minél több közvetlen uniós forrás jusson a magyaroknak úgy, hogy ezt a kormány ne tudja ellopni!🇪🇺💜 @Donáth Anna ⬆️ #momentum #momentummozgalom #donathanna #csehkatalin #csehkatka #ep #europeanparliament #europeanunion #reneweurope #europa #europaiparlament #epvalasztas #elections #valasztas #kampany #fy #fyp #foryou #foryoupage #nekedbe #neked #hungary #politics #politika #magyarpolitika #magyartiktok #hungarianpolitics #phonk #interju #interview #atv ♬ Brazilian Phonk 4 - Thayner Kesley

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Donáth Anna

Facebook

Idézőjel

Azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését.

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. április 30. 08:23
Hát kit dicsérjen, az apja faszát? ,
kőbaltás
2024. április 30. 06:34
Egy jogállamban Donáth Annát már kivégezték volna.
Tommaso
2024. április 29. 21:23
A NEVELETLEN ORBÁN még mindig nem köszönte meg a Momentumnak az olimpiai trendezésben nyújtott segitségét. Mindannyian emléxünk, ORBÁN sebtiben, egy személyben döntött ebben a 10 millió magyar érintő ügyben (is). holott ezt a szándékát a választási kampányban egy büdös szóval nem emlitette. a Momentum szerette volna, ha ORBÁN nagy népi támogatással rendez olimpiát. Ezért népszavazást kezdeményeztek, de A GYÁVA SZAR ORBÁN MEGFUTAMODOTT a magyar nép véleménye elől. Népszavazást azóta sem enged a birodalmában.
hátakkor
2024. április 29. 20:29
10-én meg majd mondja meg kell újulni, meg az autokrácia egy napra tette a választást. A momentumott eddig sem fenyegette a néppártosodás..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!