A lélekkufár

2014. március 07. 11:55

A LEGFŐBB HADÚR és NEMZETGYARAPÍTÓ üzletembernek sem rossz. A nacionalizmus néven reklámozott áruját mindig és mindenhol el tudja sózni.

2014. március 07. 11:55
Hámori András
Népszava

O. V. mindig és mindenhol tutira megy. Nem rúgja be ajtóstul a házat (legfeljebb a »Sorsok«-ét!). Arkangyalos emlékművet rendel, »idegenrendészeti« történészt neveztet ki, még elébb - nem feledkezve meg a pubertáskorú utánpótlásról sem! - csatasorba állítja a Wass, Nyírő, Tormay belsőhármast. Közben szorgosan számol és könyvel. S mikor úgy érzi, hogy eljött az ideje, odagurít egy méretes, néhánymilliárdos üveggyöngyöt a Mazsihisz vezetőinek lábai elé.

Jókora csapda, mi? Ha felkapják, már költözhetnek is be Tamás bátya kunyhójába, ha pedig visszagurítják, ők lesznek a »nyavalyás zsidók, akiknek semmi sem jó!« Akik folyton csak kavarják, mint az a bizonyos Piszok Alfréd a málnaszőrt. Ráadásul balkézzel, kampánykor, dacára, hogy még a zsidó húsvétnak sem jött el az ő ideje.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. március 07. 19:10
Мёртвые души .
Agricola
2014. március 07. 19:01
Hámori András író úr ír! A tollát az irracionális gyűlölet vezérli, mint egykor a Szovjetunió ünnepelt zsidó származású írójának tollát. Példa Ilja Ehrenburg-féle gyűlöletkitöréseire: "A német gonosz lény. Mindenkit gyűlöl… Csak egy gondolatunk van: németet ölni. Falánk hasába szuronyt! Lecsukni kapzsi szemét! Szétütni buta, szögletes fejét! Pusztuljon ez a kígyó! HALÁL A NÉMETEKRE (nagybetűvel az eredetiben) «Красная звезда», 24 июля 1942 г (№173 [5236]) Ölj! Ha megöltél egy németet, akkor ölj meg még egyet - nincs szórakoztatóbb számunkra, mint látni egy rakás német hullát." "A németek nem emberek. Ezentúl az a szó, hogy német, nekünk a legszörnyűbb átkot jelenti. Mától kezdve az, hogy német, elsüti a puskátokat. Többet nem beszélünk. Nem izgulunk fel. Gyilkolni fogunk. Ha nem öltél meg legalább egy németet naponta, akkor elpazaroltad az idődet… Ha nem tudod megölni a németet golyóval, akkor szúrd le bajonettal. Ha minden csendes és nyugodt körülötted a fronton és arra vársz, hogy elkezdődjön a harc, mialatt várakozol, ölj meg egy németet. Ha megöltél egy németet, akkor ölj meg még egyet - nincs szórakoztatóbb számunkra, mint látni egy rakás német hullát. Ne számláld a napokat és a mérföldeket. Csak az általad meggyilkolt németeket számold. Öld a németet - mert ez a te öreganyád régi imádsága. Pusztítsd a németet — mert a gyermekeid is ezt várják el tőled." (Ilya Ehrenburg Vojna (A háború) c. könyvéből, Moszkva 1942-43.)
narmer
2014. március 07. 18:47
Te olyan hülye vagy, hogy először azt hittem ez paródia, Orbán a Lélekkufár.Tudod-e, hogy Jézus Krisztus kiket hajtott ki a templomból? Ugy bizony, kufárokat.És kik voltak a kufárok? Na igen....
berzsian56
2014. március 07. 17:40
A MAZSIHISZ meg egyebet sem akar , mint évente megkapni ezt a néhány milliárdos "üveggyöngyöt. Micsoda ostoba elszólás ez a förmedvény. Ritka nagy,és pofátlan gazemberség üveggyöngynek nevezni, azt a több mint tízmillárdnyi kisemberek adójából beszedett közpénzt , amit amit elmlékezés címen kitaposnak belőlünk. A legtöbb vidéki magyar város összetené a két kezét , ha egyszer ennyi pénzhez jutna. Ebből kórházakat, mentőállomásokat lehetne felujítani, emberek életét lehetne megmenteni, miközben elmegy cirkuszozásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!