Így darálja be Bajnai a baloldalt

2012. november 17. 14:15

Az SZDSZ legalább 1994-ig várt azzal, hogy beugorjon egy rossz seggbe, a Milla pedig ha akarna, se tudna kimászni már onnan.

2012. november 17. 14:15
Nuszbaum Tibor
Fent és Lent

„Tehát Bajnaiék eddig jól taktikáztak. A Millát behúzták gyakorlatilag úgy, hogy lenullázták a hitelességüket, miközben a Milla még most is azt hiszi, hogy nem. Az SZDSZ legalább 1994-ig várt azzal, hogy beugorjon egy rossz seggbe, a Milla pedig ha akarna, se tudna kimászni már onnan.

A következő lépés az LMP szétszedése. Összetételükből fakad, hogy bárhogy is fognak dönteni a hétvégi kongresszusukon az Együtt 2014-gyel kapcsolatban, mindenképpen vesztesek lesznek. Bármi lesz a döntés, az biztos, hogy 20-30%-uk nem fog egyetérteni vele. Ráadásul el sem »bölcsészkedhetik« a dolgot, valamit mondani kell, mert a párt így is a kezd a súlytalanság állapotába kerülni. Az Együtt 2014 jó érzékkel néhány nappal a kongresszus előtt átküldte alapvetéseiket az LMP-nek, mint mézesmadzagot. Az LMP vagy hoz egy bátor döntést és kiáll az elvei mellett, vagy megy bele a nagy közös levesbe. Attól tartok, a végén ők is ott fognak párolódni, pedig ez a helyzet elsősorban lehetőség nekik, hogy egy markáns önálló karaktert kapjon a párt. Rossz kifejezéssel élve olyan piaci rést tölthetnének be, amire széles társadalmi igény mutatkozik, és amiért megalapultak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ászok
2012. november 18. 11:31
Valamikor el kell dönteni melyik oldalra állnak, nincs félig jobb vagy félig bal. Bármelyik oldalt választják vesztenek és nyernek. E két érték hányadosa kell, hogy mérvadó legyen az pedig jelen helyzetben negatív előjelű.
puszika
2012. november 18. 11:19
Nuszbaumkám! Hát ez nem jött be.Pedig titkon, hú de akartad az együttműködést Bajnaival!!!
ballada
2012. november 18. 09:35
Következő útja gyf-nek a videóban látható panelben vezet és beköltözik:)))Víz nem válik vérré honvágyat leküzdeni lelkileg nem könnyü hívja az ősi hely :))
ballada
2012. november 18. 09:26
Gyf párhete Salgótarján városába ellátogatott,Avastelepre cigányok közé ,a videóban látható helyre kellett volna beköltöznie. http://tdyweb.wbteam.com/Celpont1116.htm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!