Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hosszú a lista: agymosottak, gombák, krumplizabálók és már parasztok is a magyarok a baloldal szerint – összeszedtük a leggyakoribb sértegetéseiket

2024. május 16. 18:59

Nagy hagyománya van a baloldali politikusok körében a választók lesajnálásának, sértegetésének. Összeszedtük a legdurvább sértegetéseket.

2024. május 16. 18:59

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Nem újdonság, hogy a baloldali politikusok lenézik és sértő szavakkal illetik a választókat. Legutóbb Szigetvár ellenzéki polgármestere parasztozta le a választókat, de a közelmúltban Magyar Péter pártjának európai parlamenti képviselőjelöltjei sem kímélték azokat, akiknek a szavazatán múlik a június 9-ei választások eredménye.

Ezt is ajánljuk a témában

A baloldal üdvöskéje és az agymosott gombák

A baloldal ideológiai és gazdasági céljait képviselik Magyar Péter európai parlamenti választáson induló jelöltjei, a Tisza párt jelöltjeinek is szúrja a szemét a rezsicsökkentés, és lenézik a magyar embereket. Kollár Kinga, a Tisza Párt ep-képviselőjelöltje „agymosottnak” tartja a választókat, éppen úgy, mint az oroszokat. 

Ezt is ajánljuk a témában

A rezsicsökkentés, mint a kormány minden családot kedvezően érintő, a magyarok pénztárcáját érdemben kímélő szociális intézkedése nem csak Magyar Péter jelöltjei szerint teszi „agymosottakká” az embereket, Márki-Zay Péter korábbi baloldali miniszterelnökjelölt is hasonló véleményen van. Szerinte 

amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel lehet választást nyerni.

Márki-Zay Péter a 2022-es választási vereség estéjén közölte, hogy „a Fidesz szavazói a legszegényebbek, akik gondolkodásra képtelen agymosottak, és köd homályosítja el a látásukat”.  

Ezt is ajánljuk a témában

Krumplizabáló birkák és lesajnált vidékiek

Nem csak a baloldali politikusok körében, de a baloldali szavazók között is az egyik leggyakoribb a választókat, kiemelten a kormánypárti szavazókat „birkáknak” és „krumplizabálóknak” nevezni. A baloldal rend szerint ezekkel a szavakkal illeti azokat, akiknek köszönhetően a Fidesz-KDNP már nem először kormányozhat kétharmados többséggel. 

A magyarázat a baloldali politikusok, a hozzájuk tartozó média és a szavazóik szerint csak az lehet, hogy a jelentős többséggel bíró kormánypárti szavazók nem saját akaratukat képviselik a választásokon és vagy nem tudnak gondolkozni, vagy meg vannak félemlítve, vagy csak vidékiek, ahova szerintük nem jutnak el a hírek, kivéve a propaganda. 

Az ugyanakkor eszükbe sem jut, hogy a jobboldali szavazóbázis az saját és az ország érdekeit szem előtt tartva irtózik a baloldali pártoktól és az újabb és újabb messiásoktól.

Ezt is ajánljuk a témában

A választó az agymosott birka, az ingázó a hálaadási pulyka

A magyar választók pocskondiázására jó pár példa akadt az elmúlt esztendőkben is. Talán olvasóink is emlékeznek Walter Katalin BKK-vezér esetére, aki gyalázó stílusban nyilatkozott a szolgáltatásokat igénybe vevő utasokról. Szerinte ugyanis

Ezt is ajánljuk a témában

az utasokat a járatritkítás folyamatába bevonni olyan lett volna, mintha hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele.

Walter később felajánlotta a lemondását, de azt Karácsony nem fogadta el.

S ha már pulyka, volt már itt patkány is. Emlékezetes az is, amikor Bangóné Borbély Ildikó 2019 áprilisában több millió embert nevezett patkánynak az ATV műsorában, csak azért, mert azok a nemzeti oldallal szimpatizálnak.

Később Bangóné ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, tovább folytatta, 2019. április 29-én, a botrány tetőpontján, rögzítette a határkerítést lebontani akaró Ujhelyi István által meghirdetett patkánykampányt, és a mellette kiálló videóanyagot, hogy ily módon is demonstrálja, ragaszkodik a Fidesz-szavazókat sértő kijelentéséhez.

Itt a lista, ezekkel sérteget a baloldal

A teljesség igénye nélkül összeszedtük, a baloldal az elmúlt öt évben mivel sértegette a magyarokat. Szerintük a választók

  • agymosottak,
  • parasztok,
  • birkák,
  • hálaadási pulykák,
  • patkányok,
  • gombák,
  • növények,
  • szegény műveletlenek,
  • tanulatlanok és buták,
  • elmeháborodottak,
  • megvezetettek,
  • megfélemlítettek,
  • sokan pedig tudatlan vidékiek.

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. május 18. 09:11
Tapír elvtárs beindult. A legocsmányabb rogángoebbelsi propagandát nyomatja jó pénzért.
gekk
2024. május 17. 08:56
Hamár. Esetleg idecitálnád orbiték hasonló megynyilvánulásait? Mert van bőven. És így csak azt bizonyítjátok, mennyire gerinctelen orbitcsicskák vagytok. Ja és kik szedték össze? Sötétben bujkáló kurzusszoponcok?
Krisztin
2024. május 17. 04:20
És még a keresztrejvényt is képtelenek vagyunk megfejteni 🤣
tapir32
2024. május 17. 01:42
A szocializált emberek a szavazatukkal mutatják ki a politikával való egyetértésüket vagy egyet nem értésüket! A parttalan liberalizmus eredményét láthatjuk a merényletben. A szocializálatlanok úgy hiszik, hogy az érzelmeik, indulataik feljogosítják őket bármilyen tettre! Meggyőzték magunkat arról, hogy semmi, amit éreznek vagy tesznek, soha sem rossz, és ezzel indulataik, érzelmeik tetteik erkölcsi alapjává váltak. Alapvetően úgy érezik, hogy jogunk van követeléseket támasztani vagy bizonyos módon viselkedni pusztán az érzéseik miatt. Ez vészesen hasonlít Donáth, Cseh, Karácsony, Dobrev és Gyurcsány demagógiájához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!