Lecsapott a miskolci szatír, kutyasétáltató nőre támadt

2023. október 24. 15:45

Az ügyészség kényszergyógykezelést javasol.

2023. október 24. 15:45

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szexuális kényszerítés bűntette miatt, aki Miskolcon az egyik futball stadion környékén kutyát sétáltató nő irányába ment, mellé érve egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé és megmarkolta intim testrészét – írja az Ügyészség.

Kiderült, hogy a nő látásból már ismerte a vádlottat, viszont kinézete és korábbi viselkedése miatt félt tőle. 2022. július elején a délutáni órákban az egyik miskolci futball stadion környezetében tartózkodott a vádlott.

Mint írták, amikor a vádlott a nő irányába imbolyogva elindult és egyre közelebb került, majd

egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé és a rövidnadrágon keresztül megmarkolta intim testrészét.

A nő rákiabált és reflex mozdulattal, nagy erővel ellökte magától. A vádlott ezután tovább sétált.

A vádlott kóros elmeállapotú, esetében a bűnismétlés lehetősége fennáll. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlott tekintetében a kóros elmeállapot, mint büntethetőséget kizáró ok miatt, a vád alóli felmentését kezdeményezte egyidejűleg indítványozva kényszergyógykezelésének elrendelését.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. október 25. 01:01
Mondjuk az én kutyám (Isten nyugosztalja) ilyen esetben leszakította volna a tökeit a tetűnek...
74bro
2023. október 24. 18:55
"Mint írták, amikor a vádlott a nő irányába imbolyogva elindult és egyre közelebb került, majd egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé és a rövidnadrágon keresztül megmarkolta intim testrészét. A nő rákiabált és reflex mozdulattal, nagy erővel ellökte magától." Kérem ez a szöveg annyira zavaros, hogy a Nyelvtudományi Kutatóközpont munkatársainak egy évre fel kellene függesztenie minden más tevékenységüket, ha rendet akarnának tenni a sorok között. Lenne külön "Ki markolt meg mit?" munkacsoport. Többek között.
need-info
2023. október 24. 18:07
Ír lehetett...
lutra
2023. október 24. 17:00
A kényszergyógykezelést heréléssel kell indítani. Garantáltan lenyugszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!