Orbán: Októberben újabb rezsicsökkentés lesz

2013. június 28. 15:43

Októberben újabb tízszázalékos gáz- és villamosenergiaár-csökkentés lesz Magyarországon – mondta Orbán Viktor pénteken Brüsszelben az EU-csúcstalálkozó utáni sajtótájékoztatóján.

2013. június 28. 15:43

Közölte, erről tájékoztatta is tárgyaló partnereit akkor, amikor megvitatták az unió úgynevezett országspecifikus ajánlásait.

Magyarország – tájékoztatott a miniszterelnök – egyetért az ajánlások közül azzal, hogy fontos az államadósság csökkentése, valamint hogy a fiatalok munkanélküliségének csökkentése érdekében érdemes célzott programokat indítani. Nem fogadja viszont el a rezsicsökkentés leállítására és a bankok terheinek enyhítésére irányuló ajánlást, továbbá ragaszkodik ahhoz, hogy adórendszerét minden ország saját maga határozza meg – folytatta, hozzátéve: Magyarország a közmunkaprogram bírálatával sem ért egyet.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. június 28. 23:30
Előre az energiaszolgáltatók balkánizálódásának útján,elvtársak!Még egy tavaszi rezsicsökkentés és megvan a győzelem.A rezsicsökkentés következményeit,hatásait nem szükséges tudatni a néppel,hadd butuljanak még tovább.Legföljebb Orbán "megoldja máshogy",bevezet újabb adókat,amit nem hárítanak át a zemberekre.Mert ők az előző kormánnyal szemben(akik tönkretették és éhezésbe taszitották a családokat),nem a lakosságot terhelik,sőt csak adnak nekünk,és nem vesznek el semmit tőlünk!Köszönjük Viktor,köszönjük Fidesz!
Obulus
2013. június 28. 23:24
Ezt ki fogja fizetni? Merthogy a szolgáltatók a jelenlegi 10%-n túl biztos, hogy egy fillérrel sem tudnak többet engedni. 2011-2012-ben átlagosan 18%-kal nőttek a rezsidíjak és 27%-ra emelte a Fidesz az ÁFÁ-t, illetve 7 új adót vezetett be a rezsiszámlákon. Jelenleg a 10%-s csökkentés ellenére is az emberek 11 %-os növekedést szenvedtek el eddig a számlákon, a kormányváltás előtti szinthez képest.
antioxi
2013. június 28. 19:58
A sok hülye bal-fasz szarban van, nem tudnak kezdeni semmit a rezsi csökkentéssel. Ha csak Bajnai nem tudja valahogy elérni, hogy a libamáj árát csökkentsék.
Ouroboros
2013. június 28. 19:39
És rezsicsökkentés egyébként mikor lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!