Az Ibolya presszóban tárgyalt Orbán Viktor, ezek voltak a fő témák (VIDEÓ)

2024. április 28. 12:31

„Ami most van, az tarthatatlan, Budapesten változás kell” – hangzott el a megbeszélésen.

2024. április 28. 12:31

Nyitókép: Facebook

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről – olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában. A Cukor utcai Fidesz-irodában a kormány és a Fidesz fővárosi frakciójának – amely a legnagyobb frakció lesz – jövőbeli együttműködéséről tárgyaltak. Budapesti ügyeket vitattak meg, elhangzott: 

ami most van, az tarthatatlan, Budapesten változás kell.   

Az Ibolya presszóban az V. kerületi polgármesterrel tárgyalt Orbán Viktor a Belváros és a kormány együttműködéséről, az előttük álló feladatokról, lehetséges fejlesztésekről – írták. 

A közlemény szerint a XII. kerületben sok, sajnos még rossz állapotban lévő, műemléki védettség alatt álló épület van, amelyek egy részét már sikerült felújítani, számos feladat azonban még előttünk van. Ilyen az is, amelynek terveit a helyszínen tekintette meg a miniszterelnök, és meghallgatta a kerületi polgármesterjelölt elképzeléseit. Orbán Viktor biztosította Fonti Krisztinát arról, hogy a kormány segíteni fogja ezt a projektet és a többi fejlesztési elképzelését is – áll vasárnap kiadott összefoglalóban.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-81
2024. május 11. 22:56
🍓 ️ ­­­I­­­g­­a­­­z­­­i n­i­­m­­­f­o­­m­­á­­­n­i­á­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Tommaso
2024. április 29. 13:22
a FIDESZ megint a leghülyébb, legtájékozatlanabb hiveit hergeli az EU ellen.
Tommaso
2024. április 29. 13:22
ORBÁN HAZUDIK . Az EU-s "bürokratákról" is. 7-ből 26 országban demokratikus választások után lesz valaki kormányfő. És ezek a kormányfők együtt alkotják az EU legfontosabb grémiumát. A 705 képviselőt az európai emberek szabadon, közvetlenül választják. a FIDESZ megint a leghülyébb, legtájékozatlanabb hiveit hergeli az EU ellen.
iimre
2024. április 28. 18:44
"mc-foker ápr28. 13:23 Akkorát fogtok nézni a választások után, mint hal a szatyorban. 2004 óta a legszarabb eredményét fogja hozni a narancsbolsevik párt." Figyu, trolladék, mielőtt ilyet idehánysz, emlékezz, hogy 14 éve minden országgyűlési előtt ezzel biztatjátok magatokat, de mindig hülyére szoptátok magatokat az eredményhirdetésnél. :DDD * Magyarországon egymás után folyamatosan negyedszer szerzett demokratikus választásokon 2/3-os többséget az OGV&Co., a nemzeti oldal* — és most kapta az eddigi legerősebb felhatalmazást, tudod, 135 képviselői helyet az eddigi “rezgőléces” 133 helyett… Ennek pedig azért van jelentősége, mert egy egész országot meg lehet vezetni 4 évig, erőszakkal akár 8-ig is, de 12 év alatt már biztosan kibontakozott volna valami népfelkelés, ha minden olyan szörnyű volna Magyarországon, ahogyan a megélhetési ellenzék hajtogatja. * Lásd: https://www.valasztas.hu/ • 2010 t.ly/EHDhA • 2014 t.ly/2H3EY • 2018 t.ly/ca0Ww • 2022 t.ly/XXC0A
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!