Nyomoznak Vadai férjének ügyében

2011. május 20. 13:50

Csalás és más bűncselekmények gyanújával nyomozást indított a rendőrség az MSZP-s Vadai Ágnes férjének megbízási szerződése ügyében.

2011. május 20. 13:50

A gyanú szerint Vadai Ágnes férje, Egerfai Károly - aki tavalyig szocialista fővárosi képviselő volt - négymillió forintot vett fel 2009-ben a fővárosi tulajdonú Parking Kft.-től tanácsadás címén. A cégnél lefolytatott belsőellenőrzés viszont alig találta nyomát munkavégzésnek. A kft. vezetése ezért Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos javaslatára feljelentést tett. A nyomozás különböző tanulmányok elkészítése és beszerzése kapcsán ismeretlen elkövető ellen folyik - írja a Magyar Nemzet.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. május 20. 21:53
Elég nehéz élete lehet ennek a pasasnak ! mert az igaz lehet, hogy megtetszett neki egy "ringó" ülep, de ha a nő társaságban kinyitja a száját, az kész leégés. Olyan gonosz nőben, mint Fletó férfiben!
gudmen
2011. május 20. 20:54
A viktatura ujabb áldozata!!! Kohn Bandi segííccsééé! Mező Ricsiii segííccsééé! Ajróópaaa segíítccsééég!!!
MOPO3OB
2011. május 20. 20:43
Elképesztő mire képesek egyes férfiak. Ezzel a Vadai nevű nőstény sertéssel ágyba bújni naponta csak azért, hogy leessen neki pár Nokiás doboz... hát fúj! Inkább dolgozna Chippendale-hímringyóként, még az is elfogadhatóbb. :-)
Negue
2011. május 20. 17:12
Minden apróságon fennakadtok! Annakidején Medgyessy is elfelejtett beírni egy 80 millió körüli ingatlant."Hátaztán"? Nem káptalan az ember feje, hogy minden csip-csup millióra emlékezzen mindenki. Ez már nyílt politikai támadás amit Vadai Ágnes ellen intéznek! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!