A hétfői leállás arra jó volt, hogy mindenki megálljon kicsit

2021. október 06. 07:52

Ahova ezt a posztot írom éppen, millióknak jelenti gyakorlatilag magát az internetet.

2021. október 06. 07:52
null
Donáth Anna
Facebook

„A hétfői leállás arra jó volt, hogy mindenki megálljon kicsit, és elgondolkodjon, milyen szinten hálózta be mára egyetlen óriásplatform az életünket.

Ahova ezt a posztot írom éppen, millióknak jelenti gyakorlatilag magát az internetet. Miközben az algoritmusai, így döntései átláthatatlanok, a felelőssége pedig, bár egyértelmű, mindig elkenődik. Ez nem maradhat ennyiben, növelnünk kell az átláthatóságot és a felelősségvállalást is. És lehet, hogy érdemes azon is elgondolkozni, jó-e, ha ennyi minden összpontosul egyetlen cég kezében, gyakorlatilag kommunikációs monopóliumot alkotva.”

Nyitókép: MTI/AP/Richard Drew

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2021. október 06. 16:49
Miért nem takarodsz el apáddal együtt?
kissisti
2021. október 06. 14:15
Annácska! A hétfői leállás révén nyert szabadidődben, hasznos dolgokkal is foglalkozhattál volna. Pl.: Tanulmányozhattad volna a Magyar Zsidó Lexikont(1929. szerk. Újvári Péter), amely a csatolt részben a Jászárokszálás Zs. Hitközség ismertetésével is foglalkozik, többek között T. családi ősötökkel, dr. Donáth Lipót ügyvéddel. Érdekes, hogy erről még nem regéltél, és a zsidó-kommunista rokonságodat sem mutattad be. Biztos sokakat érdekelne, hogy a "kedves Papa" hogyan változott bolsevik-evangélikus lelkésszé. Mivel a papusnak most nem szabad a beosztott lányokat-asszonyokat zaklatni, bőven jut ideje időnként téged is megujjazni... https://mek.oszk.hu/04000/04093/html/szocikk/12260.htm
Sincero
2021. október 06. 13:16
Szóval maradjunk annyiban, hogy "jó" volt... Mert a Facebook csinálta, és nem Orbán...
Jason Bourne
2021. október 06. 12:57
Mikor állt le? Észre se vettem. Mondjuk kb heti kétszer megyek fel rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!