Hallgattam reggel Orbán rádióinterjúját, hogy reagálhassak rá

2021. április 23. 12:22

Nem vicc, hanem tragédia, hogy ő vezeti az országot.

2021. április 23. 12:22
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Hallgattam reggel Orbán rádióinterjúját, hogy reagálhassak rá.

Végighallgattam, ahogy elmondja, hogy az ország nyit, halálozásban nem is állunk olyan rosszul (csak világelsők vagyunk), a veszélyhelyzet azonban marad, és persze az ellenzék tehet mindenről. Aztán a végén bemondta a köpcös, hogy ő egyébként az utcai harcosok világából érkezett.

Felnevettem. Itt jöttem rá, hogy nincs értelme erre reagálni. Ez az ember egy vicc. És bár nevettem, rögtön el is komorodtam. Mert valójában nem vicc, hanem tragédia, hogy ő vezeti az országot”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. április 24. 15:41
Bugris, proli....
nyugalom
2021. április 24. 10:52
Ez a zsidrak proli megszamolta mar a tagsagat?
Sulammit
2021. április 24. 08:33
Ezeket azért kaptad, palika1955, mert folyamatosan zaklatsz, folyamatosan írogatod mindenkinek, hogy én vagyok Lévai Anikó, amikor pontosan tudod, hogy ez az agyad torz szüleménye. Hiába írogatod senki nem veszi be ezt a rossz dumát. Folyamatosan írod, hogy tömjem kolbásszal "apát" és mindenféle hülyeségeket másoknak is, de naponta többször nekem is. Elégtem van belőled! Szállj már le rólam! És még sajnáltatod magad, hogy személyeskedem veled. Vedd tudomásul, azért mert a feleségeid elkurvultak melletted, az a te nyomorodat fémjelzi és nem ad okot arra neked, hogy engem is összemossál velük. Ha még egyszer luvnyázni, szukázni, mersz engem, nem fogom vissza magam, nem ikszelek ki, hanem megkapod amit megérdemelsz tőlem. Sajnáltalak, amikor ezeket a magánéleti problémáidat megírtad nekem, de aztán úgy elszemtelenedtél a hátam mögött és szemben is hogy megérdemled. Különben is bárki olvashatta itt a mandin. Szóval vigyázz, hogy hogyan beszélsz velem, mert most már én jövök! Nem tűröm el, hogy Orbán cselédjének nevezz és úgy beszélj velem, ahogyan a feleségeiddel. Na meg amiket itt összehordtál rólam a mandin.
Sulammit
2021. április 24. 08:04
Ha úgy tudtad, hogy lengyel, akkor miért csehet írtál? Miért javítottad az országot és a számokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!