Puzsér Turul-ügyben szembeköpte magát

2021. február 19. 13:50

Még azután sem állt le, hogy Hont András sorban, tételesen cáfolja a feltételezésekre alapozott állításait.

2021. február 19. 13:50
Békés Bence
Kontra

„Ő a magyar bulvár rettegett kritikusa, aki egyetlen embernek nézi el a bulváros felszínességet: Puzsér Róbertnek. Ádáz harcot vív az álszenteskedő celebek ellen, kivéve egyet: Puzsér Róbertet.

Felszólal a holokausztot politikai céllal felhasználók ellen, majd az ATV ÖT című műsorában bő 20 percen keresztül Pokorni Zoltán polgármesteren rugózik, mintha ennek az ügynek kizárólag ő lenne az egyetlen szereplője.

Még azután sem állt le, hogy Hont András sorban, tételesen cáfolja a feltételezésekre alapozott állításait. Azokat, amelyekben a tények, az események időrendje és semmi más nem stimmel, de mégsem zavarja meg abban, hogy amit feltételez Pokorni Zoltán indítékairól, helyzetéről, döntéseiről, azt megkérdőjelezhetetlen állításként kezelje. Pedig Hont tanúja volt a Turul állítása körüli mizériáknak, az első kézből szerzett tapasztalatait megpróbálja megosztani a rekedt hangon ordibáló Puzsérral, de csak azt éri el, hogy a bulvárceleb egyre jobban belelovalja magát Pokorni támadásába, a végén elmegy odáig, hogy kiáll a 444-es Ács Dániel propagandafilmje mellett.

A Kontra elmondta a véleményét Ács filmjéről. És foglalkoztunk Puzsér írásával is, amely néhány nappal a film közlése után jelent meg, és a holokauszt okozta szorongással és bűntudattal foglalkozik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2021. február 20. 21:34
a szobor, melyet puzsérúr most irgalmatlan vehemensen támad, 15 éve van ott! puzsérnyuszifül, eddig nem voltál érzékeny zsidó, nem tudtál róla, nem érdekelt?
youngboy
2021. február 20. 20:38
Puzsér eklatáns példája annak, milyen kár volt bezárni az OPNI-t.
kozmosz
2021. február 20. 20:01
Hihi...
kozmosz
2021. február 20. 18:26
Eszetlen bunkó. Röviden: amerikai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!