Hálatelt a szívünk a felcsúti stadion miatt

2014. április 19. 11:51

A Demokratikus Koalíció hálatelt szívvel gondol Orbán Viktorra, hogy a négymillió szegény, a megnőtt kórházi várólisták és a kivéreztetett felsőoktatás idején erre tudott költeni mintegy négymilliárd forintot.

2014. április 19. 11:51
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Demokratikus Koalíció

„Vannak az emberek életében nagy pillanatok. Ez a mostani is olyan. Átadják a felcsúti Pancho Arénát. Az 1800 lelket számláló faluban a 3900 embert befogadni képes stadiont. Utoljára Ceausescu elvtárs idején történt meg, hogy a nemzetet vezető a saját szülőfalujába álmodik focipályát.

A Demokratikus Koalíció hálatelt szívvel gondol Orbán Viktorra, hogy a négymillió szegény, a megnőtt kórházi várólisták és a kivéreztetett felsőoktatás idején erre tudott költeni mintegy négymilliárd forintot. Annál is inkább büszkék vagyunk az új, az utánpótlást támogató létesítményre, mert U 18-as csapatunk alig két napja a jó nevű Gibraltár csapatával játszott 2-2-es eredményt. Nem szeretnénk, ha az örök fanyalgók megjegyeznék: Gibraltár még gólt sem igen rúgott senkinek, nemhogy döntetlent érő kettőt. A mi miniszterelnökünk igenis felelősen döntött, amikor beleöntötte a közpénzt saját kedvenc szórakozásába.

A DK bízik abban, hogy dalok, versek is születnek a stadion avatása kapcsán, nehogy a jelenkort az elvtársak hálátlansággal vádolhassák. Minket az sem zavar, hogy a csaló Schmitt Pál avatja a gyepet.

Most, hogy Kispesttől végképp el lehetett lopni Puskást, hiszünk abban, hogy a felcsúti pályán - a Mészáros és társa bőkezű támogatásával - mindig győzni fog a csapat.

Ha nem így lenne, akkor a »békemenet« a helyszínen vizsgáltassa felül a játékvezető tevékenységét.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gandras
2014. április 21. 14:48
de, a metrót is urizálásnak tartom. Bár fajlagosan azért olcsóbb... És ugye a sport pozitívumairól írt mondataidat te sem a magyar focival kapcsolatban írod... A tömegsport, na az lenne a beruházás a jövőbe.
Brigadéros
2014. április 21. 11:52
Zsóti! Ezért a pár vérszegény mondatért tényleg kár volt előkecmeregned a gazdád seggéből...
kgyula
2014. április 21. 11:24
Ti hány kórházi ágyat létesítettetek 8 év alatt a 2002-ben leállított stadionrekonstrukciós programból megmaradt pénzből? Rohadjatok meg, mocskos demagóg komcsik! Annyian (se) eszik meg a hülye dumátokat, ahányan rátok szavaztak. :)
Alzheimer Fauna
2014. április 21. 09:16
Magamat idézem, és ez akkor már forrásmegjelölés is... Szeretnék szólni a felcsúti grundért. Azt hallottam a villamoson, hogy a mi Szemenszedett Viktorunk (tudnám miért híják így?!) először egy kisebb atomerőművet tervezett a kertje végébe. Mert az atomerőmű szép és trendi, praktikus (mindig van meleg víz) és emeli az ingatlan értékét (a mulatságos kétfejű birkákról még nem is beszéltem!). És ez – lássuk be –, teljesen törvényes lett volna, a NAV is jól jár, hiszen számlát is kapott volna róla (pontosabban blokkot, de abból kettőt is…). De, az egyik éjszaka megjelent a kisviktor álmában partjelző-zászló képében a Puskás Öcsi és mondta: „Kisviktor, vazze! Csökött vagy te?(bár lehet,hogy ezt mondta és nem kérdezte.) Stadion kell ide, jó nagy, hogy a haza fényre! Meg hogy derüljön is! Hát nem akarsz te hathármat?)” És akkor a mi nagy kisviktorunk átlátta, hogy szívesebben visz ki a kert végébe a budira szélesmagyarnemzetet, mint Geiger Müller számlálót… Így stadion épül. További érvek mellette: fauna.ingyenblog.hu/079-a-felcsuti-colosseum.blog
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!