Biden határozott üzenetet küldött Iránnak – az USA vasszigorral fog lecsapni, ha kell

2024. április 14. 06:40

Már Izraelben vannak az amerikai repülőgépek és ballisztikus rakétavédelmi rombolók.

2024. április 14. 06:40
Joe Biden

Nyitókép: SAMUEL CORUM / AFP

Rövid, ám annál velősebb nyilatkoztatott adott ki Joe Biden az Izraelt ért támadás kapcsán. Az amerikai elnök leszögezte, hogy

a lehető leghatározottabban elítéli a támadásokat, amelyet „Irán – és a Jemenből, Szíriából és Irakból kiinduló megbízottjai” indítottak.

Ezt is ajánljuk a témában

Jó hírt is közölt az elnök: Izrael védelmének támogatása érdekében az amerikai hadsereg az elmúlt hét folyamán repülőgépeket és ballisztikus rakétavédelmi rombolókat telepített a térségbe, ezekkel pedig szinte az összes beérkező drónt és rakétát leszedték.

Most beszéltem Netanjahu miniszterelnökkel, hogy megerősítsem Amerika vasszigorú elkötelezettségét Izrael biztonsága mellett”

 – szögezte le, s megemlítette, hogy Izrael azzal, hogy a példátlan támadások ellen is képes volt védekezni, egyértelmű üzenetet küldött az ellenségeinek.

„Holnap összehívom a G7-ek vezetőit, hogy összehangoljuk az Irán pimasz támadására adott egységes diplomáciai választ” – folytatta Biden. „És bár ma nem érte támadás erőinket vagy létesítményeinket, továbbra is éberek maradunk minden fenyegetéssel szemben, és nem fogunk habozni, hogy megtegyünk minden szükséges intézkedést népünk védelme érdekében.”

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­ö­­s­ ­l­­­á­­­n­­y­o­­­k­ ­­v­­á­­­r­­­n­a­­k­­­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 14. 20:08
Az önvédelem természetesen csak a mocskos zsidóknak jár, így Szijjártó Péter ismét felmondta a kötelező filoszemita leckét, ami a terrorállam ellen irányuló légicsapásokat illeti. Tette mindezt vasárnap hajnalban, a zsidókért "megéri" korán kelni. Szijjártó úgy gondolja, hogy Iránnak nincs joga megvédeni magát, mert ha Izrael megtámad, te meg visszaütsz, az "a közel-keleti konfliktus eszkalációjának veszélyét hozza magával, mely súlyos fenyegetést jelent a globális biztonságra". Rohadjon meg minden zsidó, meg a csicskáik is!
formaegy-2
2024. április 14. 13:24
A kurva anyáddal foglalkozz te rühes gyilkos állat!!!!!!!!!!!! Nem rég még habzó pofával tüntettetek, az egyetemeken Izrael ellenes szövegeket nyomtatok, pedig Izraelt támadták meg! Pár napja még fenyegető beszólást intéztél Netanjahunak, pedig mint megtámadott indított támadást a HAMASZotok ellen!!!!!!!!!!!! Most Izrael követett el óriási hibát, támadta meg Iráni nagykövetségét, de mivel Irán nem a kutyátok, most eljátszod az együttérzőt! Elmégy te a kurva anyádba te rühes gyilkos! Irán inkább azon törje az eszét, hogy hogyan lehetne kiiktatni ezt a rühes gyilkos terrorista USA-t! A világ fellélegezne!
adrás
2024. április 14. 13:06
kb úgy mint Afganisztánban,nagy égés lenne a vén fingosnak. ,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!