La Repubblica: a magyarfóbiás Elly Schlein magyarozva szállt bele az olasz kormányba

2024. március 27. 09:24

Az olasz demokrata párti politikus „magyar lépésként” határozta meg az olasz kormány lépését.

2024. március 27. 09:24

Nyitókép: Enrico Mattia Del Punta / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Az Eni egy előzetes megbeszélés keretében értékeli a harmadik féltől kapott érdeklődési nyilatkozatot: az eladással kapcsolatban felmerülő bármilyen diszkréció megalapozatlan, mivel korai még a partnerrel való összehasonlítás az értékelés jelen fázisában” – jelent meg a bonyolult körülírás a La Repubblica print cikkében.

Az Eni tehát tagadja, hogy megegyezett volna Antonio Angeluccival, az Északi Liga politikusával az Agi eladásáról, de 

most először ismerték el, hogy a jobboldali újságok (Libero, Tempo és Il Giornale) ajánlatának „értékelése folyamatban van”.

Elly Schlein, olasz demokrata párti politikus is reagált: „magyar lépésként” határozta meg a kormány Agi-vel kapcsolatos lépését. A szélsőségesen magyargyűlölő Schleint egyébként Meloni kihívójaként építették föl Soros György szervezetei, amit nem is nagyon tagad. Arról is írtunk, hogy a brutális magyarországi támadásban résztvevő antifa aktivista, Ilaria Salis védelme érdekében is vehemensen lép fel a hölgy, Magyarország elleni harcra szólítva föl.

Ezt is ajánljuk a témában

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­g­ö­s­ ­­l­á­n­­y­­­o­­k­­­ ­v­­­á­r­­­n­­­a­­­k­ ­­­r­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
2024. április 04. 13:27 Szerkesztve
Soha senkit, akivel így eljárt a természet a kinézetével, nem szabad se hatalomba, se a politikába beengedni. Ezek ugyanis ott vesznek revánsot a természet helyett a többi emberen. És ha még balliberálisok is... Nos akkor már hitleri magasságba emelik magukat.
auditorium
2024. március 27. 19:24 Szerkesztve
RAI 3 - 19 h - az ol. nő apja Bp-en van, eléggé optimista, h. lánya háziőrizetet kap. Már talált lakást is. Mutatta a TV- a 4 ágyas cellát, rendes ágyneművel. A kutyaláncos-lábláncos jelenetet ismét bejátszotta a TV-hiradó. Felhozta apja azt is védelemként, hogy a megvert férfi NEM tett feljelentést. Előbbre már mondták, h. csak három napig volt a kórházban. Jó lenne, ha a magyar fél is tudna védekezni a médiában és bemutatni a támadást, az ütlegelést feketébe öltözött kapucnis verőkkel, az összevert koponyát is mutatni kell, különben az antifanő a végén még "náci verő" hősként fog győzedelmeskedni. Holnap (márc.28, csütörtökön lesz az újabb tárgyalás), ezért kapcsolt rá a pc média a magyar igazságszolgáltatás ellen, a németek is rákontráznak, de elhallgatják a 2O17-ben Lipcsében alakult HAMMERBANDE tevékenységét.
Hajnóczi Kristóf
2024. március 27. 18:00
Hát ez így szemlézésnek elég vékonka. Szóval az ENI (Ente Nazionale Idrocarburi, Nemzeti Szénhidrogén Hatóság, a hatlábú kutyás olasz olajcég) az AGI (Agenzia Giornalistica Italia Olasz Újságíró Ügynökség, Rómán kívül 15 olasz városban és Brüsszelben működik) egyfajta felügyeleti szerve 1965 óta, és most meg akar tőle válni. A bolsevikokat az zavarja, hogy elvileg lennének rá jobboldali bekötésű olasz érdeklődők, de nem világos, hogy az egészre vagy csak a jobboldali részére ((Libero, Tempo e Giornale). Nem tudom, Slejm hol lát itt bármit, ami a magyar helyzetre akár csak messziről is emlékezteti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!