Kifakadt a La Repubblica, az olasz lap nem érti, Orbánt miért „kényeztetik”

2024. március 05. 09:16

Az olasz lap szerint jobb lenne Ursula von der Leyennel szövetkezni, mint Orbánnal.

2024. március 05. 09:16

Az olasz napilap online cikkében megjelent interjúban az újságíró szerint Giorgia Meloni, olasz kormányfő korábban eltitkolta szimpátiáját Trump iránt. Pierferdinando Casini, olasz politikus, a kamara volt elnöke szerint jobb Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság jelenlegi elnökével szövetkezni, mint Orbán Viktor, magyar kormányfővel. 

Így a lap cikkéből kiderül: mintegy érthetetlen számukra, de

„sokan továbbra is kényeztetik a magyar vezetőt, anélkül, hogy megértenék: az olasz politikának szüksége van Franciaországra és Németországra.”

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

 

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:13
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­­l­á­­­n­­y­o­­­k­­ ­­v­­á­r­­­n­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­𝗡
Reszelő Aladár
2024. március 06. 14:59
Dr Miniszterelnök vagy Ursula? A kettő közt a különbség, hogy ha Viktor nem akarja Ursulát, akkor Ursula nem lesz EB elnök megint. Ha Ursula nem akarja Viktort, akkor Viktor nem kap meg minden EU pénzt, de marad miniszterelnök, az ellenzék jelenlegi állapotát tekintve még halála után is. Akkor kivel kell valójában pacsizni?
polárüveg
2024. március 06. 08:04
Jobb lenne Ursula von SMS-sel szövetkezni? Pontosan mire is?
Abraka
2024. március 05. 19:39
a repub lika agya helyén is lik van! Ursula nem Európa, Olaf nem Németország és Emmauel se Franciaország. Ezekre a személyekre nincs szüksége se Európának, se az országaiknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!