Közel százezer ember követeli a kalauz kirúgását, aki kidobott egy macskát a száguldó vonatból – Ön is kirúgná? Szavazzon!

2024. január 22. 09:33

A nyugat-oroszországi Kirovban történt incidens után a cica gazdái azonnal riadót fújtak.

2024. január 22. 09:33

Meghalt egy Twix névre hallgató macska Oroszországban, miután a vonat személyzetének egyik tagja kidobta a vonatból. Az incidens után egyre többen követelik az orosz kalauz kirúgását – írta a Sky News.

A nyugat-oroszországi Kirovban történtek után a cica gazdái azonnal riadót fújtak:

egy több száz önkéntesből álló Telegram-csoportban kértek segítséget az állat megkereséséhez. Az önkéntesek  mínusz 30 fokos hidegben kutatták át a környéket, végül sikeresen megtalálták az állat holttestét.

Ezt követően több mint 70 ezer ember írta alá, azt a petíciót, amelyben azt követelik, hogy a vasúti alkalmazott ellen bűnvádi eljárás induljon. A helyi hatóságok azonban még nem indítottak eljárást.

Ön kirúgná az orosz kalauzt az incidens után

  • 743 szavazat

  • 247 szavazat

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: RUSSEL KORD / PHOTONONSTOP / PHOTONONSTOP VIA AFP

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gebsi1
2024. január 22. 17:37
Másik helyen azt írják, hogy a macska meghalt és meg is találták. Egy térfigyelő kamera felvette ahogy a kalauz kidobja a vonatból az állomáson. A macskának szabályos jegye volt egyébként.
gebsi1
2024. január 22. 17:32
Állítólag nem a száguldó vonatból dobta ki hanem a peronon álló vonatból, mert azt hitte hogy kóbor macska. A macska a vonaton utazott egy szabályos hordozóban de valahogyan kiszabadult. A macska gazdája 30 000 rubelt ajánlott fel a megtalálónak.
2024. január 22. 17:20 Szerkesztve
ha így történt, én is kidobnám a kalauzt.........csak nem egy vonatból hanem a tizedik emeleti lakóház ablakából...... Mocskos féreg, minek él az ilyen?
bunko-jobbos
2024. január 22. 17:19
Hű de okos emberek vannak ittenet. Olyanról hallottatok már, hogy halgattassék meg a másik fél, meg ártatlanság vélelme, meg arányos büntetési rendszer? SZerintem nem. Még jó, hogy nem ilyen idióták ítélkeznek. bazdmeg nincs meg minden információjuk, de azért egyből kötelet kiáltanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!