Lehet, hogy mégsem tartotta a férje tizenkét éve szobafogságban a német nőt, ahogy azt állította

2023. augusztus 09. 08:37

A rendőrök nem találtak vért vagy más, erőszakra utaló jeleket a lakásban, és a nő vizsgálata során sem találtak töréseket vagy zúzódásokat.

2023. augusztus 09. 08:37

Egy francia ügyész szerint nincs rá bizonyíték, hogy a férje valóban tizenkét éve szobafogságban tartotta és bántalmazta volna azt az 53 éves német nőt, aki vasárnap hívta fel a rendőrséget – számol be a Telex. Az 55 éves férfit – aki korábban tagadta a vádakat, és állította, hogy a felesége rákos, és ő kezeli – hétfőn vettek őrizetbe, de még kedden ki is engedik.

Ezt is ajánljuk a témában

A nőt félmeztelenül, leborotvált hajjal találták meg a pár német határhoz közeli, franciaországi Forbachban lévő otthonának hálószobájában. A szoba vasráccsal volt elkerítve, és a nő valahogy hozzájuthatott egy telefonhoz, így tudta felhívni a német rendőrséget. 

Az ügyész szerint a vasrácsok valószínűleg nem a nő, hanem a macskák miatt lettek felszerelve, 

miután tíz állat is volt a lakásban. A korábbi beszámolókkal ellentétben a rendőrök nem találtak vért vagy más, erőszakra utaló jeleket a lakásban, és a nő vizsgálata során sem találtak töréseket vagy zúzódásokat. A vérképe alapján dehidratált sem volt, a vallomása pedig nem volt teljesen konzisztens, így az ügyész szerint rémtörténet helyett legfeljebb egy elhanyagolt betegről lehet szó.

Nyitóképünk illusztráció: Daniel ROLAND / AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. augusztus 09. 09:39
A kóros téveszme gyógyítható. 10-12 év elzárással...
Leskelődő
2023. augusztus 09. 09:08
Tíz macska egy lakásban?! Tessék tovább nyomozni, biztos lesznek még ott további furcsaságok.
Kovács József
2023. augusztus 09. 09:01
Kopasz, zavaros nő? Ez nem Potyondi Edina?
Upuaut
2023. augusztus 09. 09:00
A beteg elhanyagolása nálunk bűncselekmény. A fényességes Nyugaton nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!