Amikor kitört a háború, úgy döntöttünk, nem emlegetjük fel a nemzeti közösségeket ért jogfosztások ügyét

2023. február 15. 09:49

Ukrajnában azonban sajnos nemrég újabb törvényt fogadtak el.

2023. február 15. 09:49
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter

„Amikor a szomszédban kitört a háború, úgy döntöttünk, nem emlegetjük fel a nemzeti közösségeket ért jogfosztások ügyét. Ukrajnában azonban sajnos nemrég újabb törvényt fogadtak el, amely tovább korlátozza a kisebbségi jogokat. Ma a strasbourgi tárgyalások napirendjén a kárpátaljai magyar közösség jogainak megvédése és helyzetének javítása szerepel. Indulás!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. február 16. 06:21
Ne panaszkodni kell, hanem lezárni a határt az ukrán kamionok, az ukrán vonatok, az ukrán repülőgépek és a nem magyar nemzetiségű menekültek előtt. Valamint az összes ukrajnába irányuló szállítást megakadályozni.
machet
2023. február 15. 20:06
Balhét kell csinálni minél nagyobb terepen.Váljon el a sz@r a víztől egyértelműen.
Namond
2023. február 15. 19:35
Hiba volt.
masikhozzaszolo
2023. február 15. 16:45
/Amikor kitört a háború, úgy döntöttünk, nem emlegetjük fel a nemzeti közösségeket ért jogfosztások ügyét/ Nem is kell! Emiatt, az orosz kisebbség jogfosztása miatt háborúzik Putyin. Helyettünk is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!