Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Egy sor jobbikos és exjobbikos politikus állt be Magyar Péter mögé

2024. április 29. 05:22

Terézvárosi alpolgármester; kiskunhalasi helyi elnökhelyettes; bajai önkormányzati képviselő; egykori előválasztási képviselőjelölt – két dolog biztos közös bennük. Jelenleg is jobbikosok, vagy nemrég még azok voltak, és most Magyar Péter oldalán, illetve hátországában tűntek fel.

2024. április 29. 05:22
null

Nyitókép: X

Folytatjuk azt sorozatunkat, amely igazolja: a baloldalra sodródott Jobbik–Konzervatívok egy sor háttérembere és politikusa kötött ki Magyar Péter oldalán.

Magyar Péter a Partizánban
Magyar Péter a Partizánban
Forrás: YouTube

Emlékezetes: maga a pártelnök, Gyöngyösi Márton már tavaly az amerikai követségen egy széderesten éppen Magyar Péter jobbkeze, Nagy Ervin mellett foglalt helyet. Azonban sorozatunk első részében – a szintén exjobbikos hátterű Iránytű Intézet mellett – három olyan helyi jobbikos politikust mutattunk be, akik immár Magyar Péter szervezkedését segítik. Most egy sor további jobbikos politikus fotóival igazoljuk, hogy úgy tűnik, egymásra talált a végleg baloldalra sodródott párt hátországának több tagja, és az érdemi szervezet nélküli politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

Kezdjükaz Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának jobbikos elnökével, Sas Zoltánnal.

Varga Judit exférje még be sem jelentette politikusi ambícióit, de már tárgyalt Sassal, aki szerint nemzetbiztonsági relevanciája lehet Magyar állításainak. Ez a gyanú persze azóta sem igazolódott.

Sas Zoltán, Magyar Péter
Forrás: Közösségi média

Beleznay Zsuzsanna jelenleg is jobbikos színekben dolgozik Terézváros alpolgármestereként. Magyar Péter – a március 15-i tüntetés után – aláírta a mozgalom által kezdeményezett, „Stop 5000” nevet viselő, kamarai hozzájárulás eltörlését célzó petíciót, melyről éppen Beleznay posztolt közösségi oldalán.

Beleznay egyébként rendszerint lájkolja Magyar Péter posztjait, míg utóbbi eltűrte, hogy a rendezvényén a jobbikosok aláírásokat gyűjtsenek.

Beleznay Zsuzsanna, Magyar Péter
Forrás: Facebook

Egy másik jobbikos, Szarka Barbara 2022-ben még küldöttként vett részt Jakab Péter Jobbik-elnökké történő újraválasztásában.

Jakab Péter, Szarka Barbara
Forrás: Facebook

Szarkát jelenleg független jelöltként vették nyilvántartásba a 2024-es önkormányzati választásra, azonban a Facebook-oldala szerint az Együtt Nyíregyházáért színeiben kampányol. Mindeközben nyilvánosan Magyar Péter pártja mellett áll: megosztotta a Tisza Párt programjának egy részletét, kommentelt Magyar Péter egyik bejegyzése alá, amely az Iránytű Intézet legutóbbi közvélemény-kutatását tartalmazta, és gratulált a Tisza Párt EP-képviselőjelöltjeihez.

Áttérve a Dél-Alföldre, Magyar Péter együtt fotózkodott László Károllyal, a bajai Bácskaiak a városért Egyesület polgármesterjelöltjével, s Preininger Rozáliával, ki az egyesület képviselőjelöltje.

László Károly, Preininger Rozália, Magyar Péter
Forrás: Közösségi média

László Károly nem sokkal ezelőtt még a DK-ban politizált, míg Preiningert a 2021-es baloldali előválasztáson a Jobbik jelölte és támogatta. A hölgy 2021-ben részt vett a dollárbaloldal előválasztásán, és a Jobbik frakcióját választotta volna, ha a 2022-ben országgyűlési mandátumot szerzett volna.

Maradva Bács-Kiskun vármegyében, Harkai Péter még mindig aktív jobbikos politikus, ő a kiskunhalasi szervezet elnökhelyettese. 2014-ben jobbikos színekben indult az önkormányzati választáson, majd 2019-ben Márki-Zay Péter mozgalmának színeiben jutott be a kiskunhalasi képviselő-testületbe. Mindazonáltal továbbra is jobbikosnak számít, a 2024-es önkormányzati választáson az MSZP-DK-Jobbik-jelöltjeként indul.

Ezt is ajánljuk a témában

Jobbikos figurák segítik Magyar Pétert

Videó

Lapunk értesülései szerint egy sor jobbikos múltú háttérember segíti Magyar Pétert a szervezésben. Úgy tűnik, egymásra talál a végleg baloldalra sodródott párt hátországának több tagja, és az érdemi szervezet nélküli politikus.

Bár Harkai Facebook-oldalán Róna Pétert és a Jobbik–Konzervatívokat is reklámozza, de Magyar Péterről szintén tesz közzé rendszerint pozitív tartalmú posztokat, és fotói alapján ugyancsak ott volt Magyar budapesti rendezvényén.

Harkai Péter
Forrás:  Facebook

Harkai aktivistatársa, Kardos Ibolya az egyik napon még Kiskunhalason tűnt fel a Jobbik–Konzervatívok standja mögött, aláírásokat gyűjtve, majd a következő napon már Magyar Péter standjánál készült róla kép, Kiskunmajsán.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2024. április 29. 14:20
Kamu peti a Pszichopatás.
The Loner
2024. április 29. 13:54
🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 PSZICHO PETINEK ! 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 Romhányi József: LEPKETÁNC Mikor a hernyóból lepke lett, kérkedve repkedett, hogy fényben keringve mind tovább csillogtassa hímporát. A derék kutyának képére mégis kiült az utálat. – Villogj csak fent, te szép féreg; nem lesz nagyobb az értéked! Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc !
zoknis
2024. április 29. 13:48
Ott a helyük, a szél mindig összehordja a liberálidióta baloldali hazaáruló szemetet...
The Loner
2024. április 29. 13:47 Szerkesztve
🇭🇺🇭🇺🇭🇺 ÁRADUNK ,ÉS FÁRADUNK ! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 (🤡 peti bohóc🤡)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!