Kárpátaljai választókörzetek eredményei ellen is fellebbez a Nép szolgája

2019. július 23. 18:44

Harminc körzetben rögzítettek vasárnap választási csalást Ukrajnában.

2019. július 23. 18:44

A vasárnapi ukrajnai választásokat megnyerő Nép szolgája (ennek a színeiben politizál Zelenszkij elnök) országszerte tíz választókerület végeredménye ellen fellebbez – írja a Kárpátalja.ma. Jelenleg a bizonyítékok gyűjtése tart.

Harminc körzetben rögzítettek választási csalást Ukrajnában (ebből tíz befolyásolta a végeredményt), ezek közül a Munkács és az Ungvár központú kerületek eredményeit is érvénytelenítené a párt – utóbbi körzetekben szoros csatában maradt alul a Nép szolgája képviselőjelöltje.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sozlib_abschaum
2019. július 24. 06:41
A soros terrorszervezetek már biztosan keresik, hogy pl. mikor vett fel egy barna inget vagy gatyát.
balbako_
2019. július 24. 04:31
Jól hangzik, a többit majd meglátjuk.
Timur Link
2019. július 23. 21:29
Csak szeretném megnyugtatni az ukrán szavazókat, hogy nem sokat kell várni és Ő is elqrvul! Elődei is úgy kezdték, hogy leígérték a csillagokat is.
barany
2019. július 23. 19:12
Szép nevet választott pártjának Zelenszkij: A nép szolgája. Adná a teremtő, hogy legyen hű pártja nevéhez és meghirdetett politikájához. Ukrajnai magyar testvéreink számára megváltás lenne a durva nacionalista politika megszüntetése, de a magyar-ukrán országok közötti viszony javulása is nagy nyereség volna, mindkét ország számára .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!