A Fehér Ház is üzent a meglőtt Robert Ficónak

2024. május 17. 21:55

Örülünk annak, hogy a miniszterelnök túlélte ezt a támadást és már javulófélben van – mondta John Kirby nemzetbiztonsági szóvivő.

2024. május 17. 21:55

Nyitókép: Getty Images/Rudy Sulgan

A Fehér Ház kifejezte örömét amiatt, hogy Robert Fico, a szlovák miniszterelnök, túlélte a merényletet és mielőbbi felépülést kívántak neki – írta meg a Portfolio a Reuters értesülése alapján.

Örülünk annak, hogy a miniszterelnök túlélte ezt a támadást és már javulófélben van. Kívánjuk neki a mielőbbi teljes felépülést

– mondta John Kirby nemzetbiztonsági szóvivő pénteki nyilatkozatában.

Korábban megírtuk, hogy pénteken újabb műtéten esett át Robert Fico. Robert Kaliňák szerint a mai műtét azt bizonyítja, hogy az első műtét jól sikerült. Fico eszméleténél van, állapota stabil, azonban továbbra is nagyon súlyos. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­k­e­­l­­­d­ ­a­ ­­­s­­­z­­­e­x­i­­­ ­­p­u­­­n­­­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Bp1964
2024. május 18. 09:32
Fehér Ház: Na látod! Pedig figyelmeztettünk, hogy jól viselkedj!
makrancos-kata
2024. május 18. 08:41
Azt mégsem mondhatták, hogy az az idióta költő elcseszte.
masikhozzaszolo
2024. május 18. 08:29
Van itt okos, hogy fejbe. Megmondta, a lövöldöző, NEM AKARTAM MEGÖLNI. Aha!. Ezért csak 5. Ugye, mint olvastam összeszedve. karján fején, lábán, hasán, gyomrán, mellkasán. Mint a vadász a drogos vaddisznót. Hogy ne felé rohanjon, csak terelni akarta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!