Trump: El kell távolítani a transznemű sportolókat a női sportágakból

2022. április 24. 19:53

„Meg fogjuk védeni a szülők jogait, egyetlen tanár sem taníthat transzneműséget a szülők beleegyezése nélkül” – fogalmazott a korábbi elnök.

2022. április 24. 19:53
null

„Meg fogjuk védeni a szülők jogait, egyetlen tanár sem taníthat transzneműséget a szülők beleegyezése nélkül.”közölte Donald Trump az Ohio állambeli Delaware-ben.

„Mentsük meg a gyerekeinket!”, „Mentsük meg a gyerekeinket!”, „Mentsük meg a gyerekeinket!” – skandálta a tömeg Trump kijelentésére.

 

„Hát nem elképesztő, hogy ez milyen nagy téma lett?

– tette hozzá.

Az Egyesült Államok 45. elnöke a hónap elején az észak-karolinai Selma városában tett hasonló kijelentést.

A volt elnök elmondta, hogy „A republikánus kongresszusnak ki kell állnia a szülői jogok és a szülői döntések mellett. Szerintem ez egy jó ötlet. Egyetlen tanárnak sem szabadna megengedni, hogy szülői beleegyezés nélkül

„Ez valóban gyermekbántalmazás.” – tette hozzá.

Emlékezetes: Florida nemrégiben törvényt fogadott el, amely megtiltja a nemi és szexuális irányultságról való beszélgetést a gyerekekkel az óvodától az általános iskola harmadik osztályáig. Ezt a szabályozást a baloldaliak „Ki ne mondd, hogy meleg” törvényjavaslatként gúnyolják. A Biden-kormányzat erre azt reagálta, hogy a törvénytervezetet az LMBTQ-gyerekek érdekében hozták.

Trump beszédében kijelentette többek között azt is, hogy

a transznemű sportolókat el kell  távolítani a női sportágakból.

Nyitókép:  Twitter

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. április 25. 07:57
El kell távolítani a transznemű sportolókat. Ennyi
kubota
2022. április 25. 07:55
Olyan alaptéziseket mond, mint az ég kék, a fű zöld. Elég szomorú a mai, szánalmas, pusztulásra váró emberiségre, hogy ilyeneket kell mondania egy politikusnak... Libsik, elértétek, hogy sokan elhiszik nektek, miszerint az ég piros, a fű kék...
huda
2022. április 25. 04:38
.
Felhasználo74
2022. április 24. 23:23
Példának hátrafele futás az evolúcióval szemben vagy rudal ugrálás de lehet rúdon ugrálás is ez a jelentkezők számától függhet szabadon választható. Úszás :cápával háton vagy mellen de a cápa marad és még ki tudja milyen izgalmas sportok lehetnének stb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!