Nehéz a sorsa a román boszorkányoknak

2011. február 11. 13:13

Az idei évtől hivatalos foglalkozásnak számít Romániában a boszorkányság, de tovább nehezedhet a sorsuk.

2011. február 11. 13:13

Megnehezedhet a hivatásos boszorkányok sorsa Romániában, ha az ottani honatyák elfogadják azt a tervezetet, miszerint a jövőben engedélyeztetniük kell tevékenységüket, és elbíráltatni annak hatásosságát. Emellett nyugtát kell majd adniuk ügyfeleiknek, és nem gyakorolhatják képességeiket iskolák és templomok közelében.

A boszorkányság január elsejétől számít hivatalos foglalkozásnak Romániában. Ennek az érintettek persze nem örültek, mert így adózniuk kell. Emiatt dühükben átkokat szórtak országuk vezetésére.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. február 11. 22:57
Nálunk a BASZorkányokat kéne adóztatni, se perc alatt helyreállna a költségvetési mérleg.
Trükkök Százai...
2011. február 11. 19:24
Ez már witchnek is rossz...
Dr. Kotász
2011. február 11. 19:17
A 7o-es évek közepén lefogták a Putnoki Halottlátó asszonyt. Miskolcon hallgatták ki,csalás,illegális jövedelem ect. Mondja az asszony a nyomozónak - Tiszt úr,míg maga itt engem gyötör,otthon haldoklik az édesanyja.Mire a nyomozó - Mit beszél itt badarságokat,reggel együtt kávéztam az anyámmal,egészséges mint a makk ! Este,mikor a nyomozó hazatért,halva találta Özv Bárczi Benőnét. A Halottlátó asszonyt másnap szabadon engedték,békében jósolga- tott míg meg nem halt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!