Akciójelenet a magyar autópályán: civilek állították meg a késes ámokfutót (VIDEÓ)

2023. december 17. 08:58

Később kiderült, az Audi sofőrje részeg volt.

2023. december 17. 08:58
null

Késes ámokfutót állított meg az M6-os autópályán két férfi. A sofőr korábban egy balesetet okozott, de tovább hajtott, ezért vették üldözőbe őt – számol be a Blikk.

A fekete Audi Százhalombatta környékén ütközött egy másik járművel, de a vétkes sofőr kiszállás helyett elhajtott. Ezután vette őt üldözőbe két férfi, akiknek csak többszöri próbálkozásra sikerült megállítaniuk: elsőre még sikerült tovább mennie, még azon az áron is, hogy elütötte egyik üldözőjét.

Végül az M6-os autópályán kapcsolták le, az ámokfutó azonban nem adta fel: kocsijából kiugorva gyalogosan menekült tovább. Futás közben elesett és legurult a lejtőn, beverte a fejét, és elájult. Mint kiderült, részeg volt, és több kés is volt nála. A rendőrök eljárást indítottak az ügyben.

Nyitókép: képernyőmentés

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gegrolla
2023. december 19. 15:41
Kis magyar Gétéa! Redeem!Busted!Wasted!Haaaaa! :-)))
KBA98
2023. december 17. 12:05
Sok börtön kell!
békalepcse2.0
2023. december 17. 11:23 Szerkesztve
Magyarországon kést legálisan lehet hordani, még nyilt, látható módon is. Ezek az úgynevezett legál kések. A legfőbb szabály, a szúró és/vagy vágóél hossza nem haladhatja meg a 76 mm-t. A zsigereléshet használt késem sem hosszabb és ez a legmegfelelőbb méret arra is.
Burg_kastL71-C
2023. december 17. 09:23
Kés volt nála. Nem is tudtam, hogy Magyarország tulajdonképpen egy nagy dzsungel, ahol nap mint nap meg kell küzdeni az életben maradásért. Az ilyen félállatokkal szemben tényleg, de nem késsel. Már ruhát hord és van némi szókincse, ... - van egy cigid ? Végül is az árok a jó megoldás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!