Videón, ahogy a román sofőr menet közben ugrik ki az utasokkal teli Audiból Szegednél

2023. augusztus 14. 13:48

Úgy tűnik, Bruce Willist akarta imitálni az embercsempész. Nem jött össze.

2023. augusztus 14. 13:48
null

Filmbe illő jelenet játszódott le 2023. augusztus 1-jén kora délután Szeged közelében. Kaszkadőrökre jellemző mozdulattal ugrott ki egy közlekedő autóból a sofőr – írja a rendőrség.

A Készenéti Rendőrség (KR) XXII. Bevetési Osztályának járőrei cseh kollégáikkal közösen hajtottak végre gépkocsizó járőrszolgálatot Szeged környékén. Egy cseh hatósági jelzésű, rendőri jelleggel ellátott szolgálati gépkocsival közlekedtek az 55-ös számú főúton, amikor a 25-ös km. szelvényben lévő körforgalomban nagy sebességgel egy utasokkal teli Audi kanyarodott eléjük.

A gépkocsi sofőrje a körforgalomból kiérve lassított, majd a bal oldali ajtót kinyitva, az autóból menet közben kiugrott, és a közeli rétre szaladt. A cseh járőrök és a készenléti rendőrök pár méter megtételét követően elfogták.

Közben a vezető nélkül tovább guruló autóban utazóknak sikerült megállítaniuk a gépkocsit. Abban összesen tizenketten utaztak, mindannyian szír állampolgárnak vallották magukat, de okmányokkal nem rendelkeztek, és jogszerű magyarországi tartózkodásukat sem tudták semmivel igazolni. Így őket a közben helyszínre érkező Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A 26 éves román sofőrt elfogását követően a rendőrök ellátásra beszállították az orvosi ügyeletre, ahol hámsérüléseit ellátták. Ezt követően történt meg gyanúsított kihallgatása és őrizetbe vétele. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés miatt indított vele szemben büntetőeljárást, és kezdeményezte letartóztatását.

A mutatványt itt tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zrx8
2023. augusztus 15. 07:39
Miért fut utána a rendőr ? Gyorsabban tud futni, mint egy pisztolygolyó ?
flesh ripper
2023. augusztus 14. 18:26
Nagyon oláhosra sikerült. Kb. így ugrott ki az oláh a második világháborúból is.
files32
2023. augusztus 14. 18:13
Magyar rendőr: "harminc méter múlva".
Vonyisz
2023. augusztus 14. 15:28
És ha azt mondják, hogy Ausztriából jöttek? Ott lépték át a határt? Akkor oda toloncoljuk ki őket? 😃
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!