Megnyílt a családok előtt az Operaház királyi páholya

2022. december 04. 09:44

Minderre Novák Katalin határozatlan időre szóló engedélye adott lehetőséget.

2022. december 04. 09:44
null

Megnyílt családok előtt a Magyar Állami Operaház mindenkori államfőnek fenntartott királyi páholya szombaton – tájékoztatta az intézmény közleményben az MTI-t. Azt írták: a hatfős, első emeleti páholyból elsőként A diótörő című mesebalettet élvezhették az Egyszülős Központ meghívására érkező családok. Az operaház kiemelte, hogy a páholy családok előtti megnyitására Novák Katalin határozatlan időre szóló engedélye adott lehetőséget. A köztársasági elnöknek szívügye a családok támogatása, kezdeményezésével azt szeretné elérni, hogy

a magyar családok közül minél többen élvezhessék az Operaház színes, színvonalas előadásait

– áll a közleményben.   

Kiemelték, hazai családszervezeteken keresztül először a matinéelőadásokat láthatják azok a családok, amelyek nehezebben jutnak színházi vagy más kulturális élményhez. Decemberben és jövő év elején a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Fiatal Családosok Klubja, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, az Egyszülős Központ, a Szülők Háza Alapítvány, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Férfiak Klubja meghívott vendégei tekinthetik meg az aktuális matinéelőadásokat az államfő páholyából - olvasható a közleményben.

(MTI)

Fotó: MTI/Magyar Állami Operaház

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
minekkellregisztralni
2022. december 04. 13:59
Szerencsétlen libsik, miért nem a DK párttévét nézitek, Vágó ott adja elő az összeesküvéselméleteit.
llnnhegyi
2022. december 04. 13:21
Gyurcsány Ferenc egy fogadáson a bólés tálba okádott.
Akitlosz
2022. december 04. 11:00
Jobb lenne, ha a magyar király használná azt a páholyt.
Andreas
2022. december 04. 10:00
Emlékszem az első Opera bál alatt, valamelyik nagyúr beokádott az egyik sarkába.Egyébként szép hely az Operában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!