Dopeman: Nem azért halnak meg az emberek, mert rossz a járványkezelés

2021. március 26. 12:52

A rapper szerint ha valaki elkapja a koronavírust, egyénileg vizsgázik a szervezete, a kórházakban csak támogatást kaphat, megoldást nem.

2021. március 26. 12:52
null

Hosszan beszélt saját YouTube-csatornáján az aktuális helyzetről Dopeman. A rapper Angela Merkel visszavont húsvéti zárlatára reagálva kifejtette, hogy ami Magyarországon zajlik a szabadságjogok korlátozásának ügyében, az még „istenes” ahhoz képest, ami nyugaton történik.

Szerinte a világban egy emberkísérlet folyik, és ez nem a vakcinációra értendő, hanem arra, hogy próbálgatják az emberek tűrőképességének határait.

„Ez egy vírus! És a vírust, ha elkapod, akkor meg kell vele küzdeni. Egy kórházban, a vírussal szemben nem tudnak nagyon segíteni: vagy beoltanak előtte, és az működőképes, vagy ha elkapod, akkor azzal meg kell küzdeni a szervezetednek!” – mondta, hozzátéve hogy az emberek jelentős része meg is küzd a koronavírussal.

Szerinte magunkkal kell szembenézni, hogy felelősségteljesen éltünk-e, mindent megtettünk-e, hogy amikor jön egy probléma, az megfelelő állapotban ér-e minket. Dopeman úgy véli, hogy amikor szembe kerülünk a vírussal, saját életmódunk vizsgázik, bár hozzátette, hogy vannak kivételek is, akik minden előjel nélkül mennek el a betegség miatt.

A videó további részében szó esik arról is, hogy szerinte miért kezelte jobban a kelet a koronavírus-járványt, mint a nyugati világ.

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rovan
2021. március 29. 05:00
Van benne tudás.
rovan
2021. március 29. 02:11
Régóta figyelem.
rovan
2021. március 29. 02:10
Hallgassatok erre az emberre. Én is figyelem.
rovan
2021. március 28. 23:00
Így van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!