Az RTL-en vitáztak az ellenzéki vezetők

2018. április 06. 14:10

Szél Bernadett, Vona Gábor és Karácsony Gergely vitatkoztak Baló György műsorában.

2018. április 06. 14:10

Ellenzéki miniszterelnök-jelöltek vitatkoztak az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában.

Orbán Viktor nem fogadta el a meghívást, de ott volt Szél Bernadett, az LMP, Karácsony Gergely az MSZP és a Párbeszéd, valamint Vona Gábor, a Jobbik listavezetője.

Karácsony Gergely szerint mindenki változást akar, azonban a változást akarók tábora nagyon sokszínű, az MSZP és a Párbeszéd által vezetett választási szövetség pedig igyekszik leképezni ezt a sokszínűséget.

Vona szerint a változásra a Jobbik a garancia, mert a Fidesz 8 évét úgy kell leváltani, hogy az azelőtti 8 évet sem hozzuk vissza. 

Szél Bernadett azt emelte ki, hogy Magyarországon akkor lesz változás, ha erős LMP lesz a parlamentben. Ezért kell mindenkinek elmennie szavazni, mert Magyarországnak olyan kormányra van szüksége, amelyik figyel az emberekre. 

Elmondták azt is: koalícióra a Fidesszel egyik listavezető sem lépne.

A vitát az RTL videócsatornáján lehet megnézni.

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natali
2018. április 09. 18:30
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/U5xAfg oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
kombinátor
2018. április 08. 07:32
az álompár álomesküvője: http://deformacio.blog.hu/2018/04/07/az_alompar_428
teljesenertelmetlen
2018. április 08. 00:25
Dettinek szólhattak a tanácsadók, hogy próbáljon meg mosolyogni, mert nem áll jól, ha ökölbe szorul az arca, de ez a kényszeredett vigyor még borzasztóbb lett! :))))))))))))))))))
Sulammit
2018. április 07. 21:33
Vitának azért nem nevezném. Udvariaskodtak egymással. Súlytalan politikus tanonc mind a három. Kizárt, hogy egy országot el tudnának vezetni. Még hárman sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!