Akkor Novák Katalin logikája szerint egyszerre nő- és férfiellenes is vagyok?

2021. december 30. 08:17

Isten bizony, nekem Kövér jelölése sem tetszett volna.

2021. december 30. 08:17
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Egyenes beszéd, Kende Péterrel. Most a köztársasági elnök jelöléséről. Kende Péterben él valamennyi optimizmus: volt már olyan, hogy valaki mégis felnőtt a feladatához. Volt, és talán lehet is. Csakhogy az igazi kérdés aktuálisan az, növeli-e ez a jelölés a politikai intézményrendszerbe vetett közbizalmat, az emberek hisznek-e abban, hogy a nemzet egysége erősebb lesz az elnök megválasztásával, bíznak-e abban, hogy az új elnök a törvények aláírásában, a kegyelemadásban vagy mindjárt az elején a kormányalakításra való felkérésben majd elfogulatlanul cselekszik?

És nem, nem arról van szó, hogy a jelölt nő vagy férfi. Az aggályokat ezzel elhárítani meglehetősen ócska duma. Isten bizony, nekem Kövér jelölése sem tetszett volna. Akkor most Novák Katalin logikája szerint egyszerre nő- és férfiellenes is vagyok? Hát ki kellene nekem elnöknek? Tudom, az én hibám, nem lehet nekem eleget tenni, de valahogy még a hímnős élőlények, pl. egy csiga vagy giliszta sem tűnik igazán megfelelőnek.”

Nyitókép: Képernyőfotó (ATV)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. január 01. 11:49
te egy transznemű bolsevik maradvány vagy!
Vasalo
2021. december 31. 18:41
Még szerencse, hogy ezeket az alakokat senki sem kérdezte, mert akkor olyan ászok is feltüntek volna, mint MZP &Co.
Ati Papa
2021. december 31. 15:04
Azért látszik rajta a cenzori múltja. Remekül megspecifikálta magát már a kérdésben. Csak az maradt ki, hogy kriptaszökevény.
Volo
2021. december 31. 13:33
Igen, az vagy! De úgy általánosságban csak úgy ember ellenes vagy vén varnyú ! Mindig is az voltál, az is maradtál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!