A nővérek és orvosok fele a Fideszre szavazott

2020. április 17. 06:40

Három millió embert fosztottak ki, ha ők mind a Fidesz ellen szavaztak volna, akkor 2014-ben kormányváltás történik.

2020. április 17. 06:40
Gomperz Tamás
Facebook

„Nézem a jelenetet a fehérvári kórház kirúgott igazgatójának búcsúztatásáról. A 2018-as Fejér megyei választási adatokból kiindulva, a feldúlt nővérek és orvosok fele a Fideszre szavazott. (Valószínűleg persze többen, ismerve az egészségügyi dolgozók politikai preferenciáit.) És miközben nézem a jelenetet, nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy nagy részük legközelebb is a Fideszre fog szavazni.

Pont úgy, ahogyan azoknak a nagy része is a Fideszre szavazott, akiktől az egyéni számla ígéretével elvették a magánnyugdíj megtakarításaikat. Különben nem jön ki a matek. Három millió embert fosztottak ki, ha ők mind a Fidesz ellen szavaztak volna, akkor 2014-ben kormányváltás történik. Ehhez képest közülük sokan újra bizalmat szavaztak a kifosztóiknak. Ahogyan azok is, akiknek a trafikját lopták el. A tanárok, akiket klikkesítettek."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 255 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2020. április 18. 08:29
a szemét pénzéhes orvosoknak/mint mindig tisztelet a kevés kivételnek/negy szerencséjük van,hogy nem a jelenlegi ellenzék van kormányon. akkor ugyanis védőfelszerelés hiányában mind fertözött lenne már. csak emlékezzenek/igaz ezekre nem jellemzö/rá,hogy milyen támadás érte a kormányt a keleti nyitás miatt. valamint ne felejtsék el,hogy a szerzödésekben rögzitett védö felszereléseket németország nem hajlando leszállitani.
T. Péter
2020. április 17. 21:38
2006 előtt volt mínuszban, 2006-ban meg volt valami tíz vagy húszmillió éves (!) forgalma. Big deal, mondja erre a művelt orosz. Olyané, akinek volt bármiféle gazdasági tevékenysége az életében, engem sem érdekel annyira (azért annyira igen, hogy ha nyilvánvalóvá válik a törvénytelenség, akkor nem vonok vállat). De Orbánnak soha, semmilyen gazdasági tevékenysége nem volt se előtte, se utána. Mindenki másnak: Gyurcsány, Bajnai, Medgyessy, de még olyan emlegetett kormányzati tényezőknek, mint Kóka is volt. És abból alapozták meg a vagyonukat, nem abból, hogy miniszerelnökként valahogy náluk landoltak a pénzek. Igen, annak ellenére, hogy tudjuk, hogy Gyurcsány milyen hátszéllel indult. Valóban, én is tudom, gondolhatod. Téged az ilyesmi nem zavar, oké. Engem meg, a fent már említett paraméterek között, igen. Tehát nem vagy se naív, se hülye, tisztában vagyok vele, hogy a korrupció bizonyos szintje elkerülhetetlen. A szintekkel, a garantált megúszással és a pimasz szemünkbe röhögéssel van bajom.
confitür
2020. április 17. 17:37
Senkit nem fosztottak ki. A magánnyugdíj pénztárakat is inkább megmentették a tulajdonosaiknak. Nem kéne valótlanságokkal heccelni a közvéleményt. Hála az égnek amit összehordott az írásában,azt már a tíz százalék sem hiszi el.
Ügyek
2020. április 17. 16:43
Tisztázzunk valamit, Budapest nem városállam (csak vágy). Vedd észre, hogy a tanácsadóid rossz tanácsokkal látnak el. Menthetetlen vagy! https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20200417-karacsony-az-agyugolyon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!