Szex, hazugság, videó

2019. október 17. 20:49

Tarlós azért vesztett, mert a budapestiek be akartak inteni a Fidesznek.

2019. október 17. 20:49
Gomperz Tamás
hvg.hu

„Az ellenzéki jelöltekre leadott szavazatok Orbán-ellenes szavazatok. Mint 20 éve minden választás Magyarországon, a múlt vasárnapi is róla szólt. Tarlós azért vesztett, mert a budapestiek be akartak inteni a Fidesznek. A szemükben Karácsony nem a zuglói Podmaniczky Frigyes, hanem egy két lábon járó, kinyújtott középső mutatóujj. A tapasztalatlan momentumos politikusok sem a városvezetői teljesítményük miatt kaptak bizalmat, hanem azért, mert szemben állnak a NER-rel.

A győztesek alkalmasságának utólagos bizonyítása tehát azzal kezdődik, hogy nekiállnak felszámolni a NER-t a saját városukban, kerületükben – amennyire az helyi szinten lehetséges. Azzal indítanak, hogy  jól képzett jogászokat és könyvelőket találnak, akik átvizsgálják a korábbi szerződéseket, és aztán a nyilvánosság elé viszik az elődeik ügyeit. Nem árkot temetnek be, nem kiegyeznek, nem a 70-30-as elosztási mechanizmust veszik elő megint, hanem elzárják a fideszes klientúrát tápláló csapokat.

Azért tesznek így, mert erre kaptak a választóktól felhatalmazást, és nem arra, hogy kiadják a 2019/11/12/350012-es iktatószámú közterület használati engedélyt. Azt kiadták a fideszesek is.

Nagy lesz a kísértés arra, hogy a rendszerváltó előőrs belesüppedjen az önkormányzati ügyintézés szürke politikamentességébe és hátország-támogató kavarásaiba, de akkor elárulják azokat a szavazóikat is, akik a rezsimet gyűlölik, és azokat is, akiket a közpénzen fizetett orgia háborított fel.

Meglátjuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2019. október 18. 12:59
Érthetetlen, hogy a pár hónapot itt töltő valakiknek szvazati joguk van! Érthetetlen,hogy az elítélt, vagy éppen ítélet előtt álló bűnözők mind elnyerték a helyüket! A helyiek ezeket a bűnözőket szeretik? Márki, Miskolc, stb.??????
Mia szösz
2019. október 18. 12:00
Folytatás: És akkor a bukott liberális, a becstelen szocialista, és a szélsőséges antiszemita összefogott a többi pártképződménnyel, szereztek magukhoz trükkös informatikai szervezéssel, ellenséges propagandával, egyébként illetéktelen külföldi szavazókat - és a fővárosi kerületek többségében leszavazták a kormánypárt polgármestereit. Akik egyébként addig közmegelégedésre dolgoztak, és többen közülük több szavazatot kaptak, mint a 2014-es önkormányzati választáson. Ez az, amit egy magyar ember nem tudott előre elképzelni. Hogy egy szocialista-liberális összefog az ősellenség antiszemitával - mert EGYÜTTESEN JOBBAN GYŰLÖLIK A MAGYAROKAT, mint egymást. Az ilyen erkölcstelen, elvtelen magatartást magyar ember gyomra nem veszi be, és soha nem is fogja bevenni.
Berecskereki
2019. október 18. 11:43
Sportdiplomáciai baklövés lenne Karácsony Gergely terve https://www.origo.hu/itthon/20191018-sportdiplomaciai-bakloves-lenne-karacsony-terve-mno.html
józan paraszti ész
2019. október 18. 10:59
Csak ezzel az egy mondattal értek egyet ennek a fogalmatlan libsinek az irományából, mégpedig ezzel: "egy két lábon járó, kinyújtott középső mutatóujj." Mert nekik csak ennyire telik, felmutatni a mutató ujjukat. Többhöz sem eszük, sem erejük nincs. Ja, meg karigeri is csak egy báb, amit a láthatatlan háttér mozgat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!