Pont az i-n

2018. április 30. 13:44

Mostantól egy történelmi fantazmagóriákra felettébb nyitott onkológus fogja megszabni, milyen legyen a magyar iskola.

2018. április 30. 13:44
N. Kósa Judit
Népszava

„Illetve: ahogy arra az RTL Klub szombaton rámutatott, van itt egy aprócska különbség. Jelesül, hogy eddig nem neveztek meg senkit, aki oktatási államtitkárként a terület felelőse lenne a megaminisztériumon belül; sőt Rogán Antal propagandaminiszter kvázi megerősítette, hogy ez így is marad, mondván, Kásler Mikós "jót fog tenni" a magyar oktatásügynek. Ami meglehet, csak a szokásos rogáni nyegleség, a bolhacirkuszolók ijesztgetése. De az sem elképzelhetetlen, hogy tényleg így van, és mostantól egy történelmi fantazmagóriákra felettébb nyitott onkológus fogja megszabni, milyen legyen a magyar iskola.

Annak fényében, ahogy az Orbán-kormányok az elmúlt nyolc évben ezt intézték – Hoffmann Rózsa pedellusi hevületétől Palkovics László laza nemtörődömségéig – a kormány oktatási felelős nélkül hagyása már tényleg csak pont lenne az i-n. De az sem sokkal jobb forgatókönyv, ha találnak valakit, aki fegyelmezett pártkatonaként megvalósítja Kásler ötleteit, amelyek láthatóan az oktatás újabb konzervatív fordulatát, a társadalomtudományok még sűrűbb nemzeti szósszal való leöntését célozzák.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. május 02. 00:26
N. Kósa Judit epét hány. Jó jel. :-)
puszika
2018. május 01. 15:40
Még mindig jobb mint egy szoci pártkatona!!!
makapaka2
2018. április 30. 23:22
Undorító nő, undorító cikke.
Bokros Birka
2018. április 30. 22:57
A Biblia első könyve az Ószövetség Mózes 5 könyvével kezdődik Tórának nevezik. Na ennyit a Bibliádról. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!