Botka, Molnár és a demokratikus homokozó túlfoglalkoztatott kislapátja

2017. július 27. 10:22

Mindenesetre, ha a fenyegetést tett követi majd, akkor Molnár Zsoltnak mennie kell. Vagy Botkának?

2017. július 27. 10:22
Boris Vian
Tutiblog

„A »talán-miniszterelnök-jelölt úr« értelmezésében a demokrácia azt jelenti, hogy a többség megszavaz valamit, azután a többieknek kuss! Nem lehet senki más véleményen. Sőt, aki más véleményen van, az áruló.

Ezt eddig nem a NER-ről terjesztették?

Igencsak fura értelmezése ez annak a »talán-miniszterelnök-jelöltnek«, aki hónapok óta azzal kritizálja az Orbán-kormányt, hogy az nem engedi szóhoz jutni a kisebbségi véleményeket, hogy elnyomja a politikailag formálódó, de nem többségi álláspontokat – azaz antidemokratikus, autokrata, Putyin és Erdogan legjobb tanítványa, diktátor, ördög stb.

Mindenesetre, ha a fenyegetést tett követi majd, akkor Molnár Zsoltnak mennie kell. Vagy Botkának? Politikai elemző legyen a talpán, aki ezt előre meg tudja jósolni, ebben az osztódással szaporodó, egymással is folyamatosan marakodó bagázzsal kapcsolatban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. július 27. 17:13
Rolex et. Az egesz Fideszt felszamolna! Szegeny kis diktator! Lassan az mszp-t szamolja fel!
kjkj945
2017. július 27. 16:52
Homokba piiskét játszanak.
Mich
2017. július 27. 13:01
A demokratikus (libsibolsináci) homokozó...
balbako_
2017. július 27. 11:51
Régen simán felkötötték a vezér ellenfeleit. Botka, ha szépet álmodik ez jár az eszében. ( Jó, a példakép Sztálin jégcsákányos gyilkost küldött Trockíjra) Molnár mostantól foshat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!