Tűrhetetlen (39.)

2016. december 01. 07:14

Teljesen nyilvánvaló, hogy az Egyesült Államok titkosszolgálata befolyásolja a magyar nyilvánosság bizonyos szegmenseit!

2016. december 01. 07:14
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Teljesen nyilvánvaló, hogy az Egyesült Államok titkosszolgálata befolyásolja a magyar nyilvánosság bizonyos szegmenseit! (Önök szerint például életszerű, hogy a Magyar Narancs nevű aljas és becstelen politikai prostituált magától találja ki, hogy éppen kiknek a hajói ringatóznak egymás mellett valamelyik kikötőben? Önök szerint az Index újságírói rendelkeznek olyan titkosszolgálati eszközökkel, amelyekkel titokban felvételeket tudnak készíteni egy magyar miniszterről, és amelyek segítségével az utcán is képesek titokban kiváló minőségű hangfelvételt készíteni emberek beszélgetéseiről? Kérdések ennek kapcsán: Milyen alapon figyel meg egy szerkesztőség titkos módszerekkel egy hivatalban lévő magyar minisztert? Mi ennek a törvényességi háttere? Nem meríti ki ez a tiltott adatgyűjtés fogalmát? Ha kimeríti, az érintettek miért nincsenek még letartóztatva?)

Az Egyesült Államok adminisztrációja és titkosszolgálata úgy gondolja, teljesen nyugodtan »eldicsekedhet« mindazzal, amit művel, mert mindez nekik jogukban áll. (Természetesen a »dicsekvésre« semmiféle felmentést nem ad, hogy ezt kényszerből, előre menekülve teszik!)

Megtudtuk, amit eddig is tudtunk: az Egyesült Államok évtizedeken keresztül együttműködik drogcsempészekkel, fegyvercsempészekkel és nepperekkel, pénzmosókkal és nemzetközi bűnözőkkel, maffiózókkal, amennyiben vélt vagy valós érdekei ezt diktálják. Majd ha úgy hozza a helyzet, a legkisebb skrupulus nélkül likvidálják ezeket az embereket, akkor is, ha amúgy például CIA-ügynökök is voltak.

Mindennél beszédesebb az a tény, hogy a 444 nevezett írása mintha meg sem jelent volna. Nincs semmilyen visszhangja, nem szemlézik a szemlézők, nem kapta fel sem Bolgár, sem senki más az emésztőgödör legnagyobb darabjai közül.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2016. december 01. 21:38
A múlt héten egyszer berúgtam és ugyanilyen baromságokat beszéltem.
Mindjárt
2016. december 01. 18:29
Bayer egy tipikus agyhalott zsideszbolsi aki azok közé tartozik akik nem veszik idejégen észre, hogy a felcsúti cigány gazdájuk irányt változtatott. Ez még jó darabig kardoskodtak Simicskáért, Kiss Lászlóért és Gyárfásért miután a gazdi dobta őket. Mentségükre kell mondani, hogy duplán csaholtak ezekre amikor végre rájötek, hogy honnan fúj a szél. Igy van ez Bayer amerikázásával is. Meglehet, hogy ezeket a cikkekt megírta amikor még úgy tünt, hogy Hillary nyeri a választást és csak nem vette észre, hogy most már nem rugdosni kell hanem áplgatni Amerika ülepét. Csak egy kis érthető zavarodás. Adjatok Bayernak egy pár napot és ő lesz Amerika legnagyobb drukkerje :)
zolizolizoltan
2016. december 01. 18:25
Nagyon remélem, hogy Jóbarátunkat is nyugállományba helyezik, de most már ténylegesen.
OberEnnsinnen
2016. december 01. 17:23
"NEW EASTERN OUTLOOK Washington titkos háborúja Szíriával címmel az elsősorban Földünk keleti felével foglalkozó portál írása elején hangsúlyozza, a „szíriai polgárháborúnak” nevezett szörnyűség bolygónk legveszélyesebb és pusztítóbb válsága. Már több százezren veszítették életüket és kora 2011 óta 10 millió szíriainak kellett elhagynia otthonát. A New York Times csak az idén fedezte fel azt a bűnös szerepet, amit a CIA játszott a szíriai háborúban és feltárta, hogy az Obama-kormány tagjai tájékoztatták az ügynökséget, Szaúd-Arábia anyagilag támogatja a tengeren túl dúló, bejelentetlen háborúk abszolút többségét és utasította a hivatalt arra, hogy mindebben tartsa titokban Washington szerepét. (A január 23-i New York Times cikk azzal kezdődik, hogy Obama elnök titkokban felhatalmazta a CIA-t, kezdje meg a szíriai „lázadók” felfegyverzését. Címe: Az USA erősen szaúdi pénzre hagyatkozik a szíriai lázadók támogatása érdekében.) A portál cikke végén azt sürgeti, hogy Obama még hivatali idejében kezdjen el őszinte lenni az amerikai néppel. A háború befejezése érdekében az amerikai kormánynak átfogó jelentést kell készítenie, milyen mértékben avatkozott be ebbe a tömegpusztító, katasztrofális méretű háborúba. " De egy olyan országban, ahol nyíltan lehet emberek baseball ütővel történő agyonverésére felhívni a csőcseléket, ott racionálisnak tekintik a CIA mocskait is: "FORWARD A Politico szerkesztője lemond, miután megfenyegette a fehér nacionalistákat címmel az amerikai zsidóság lapja azt írja, Michael Hirsch, a portál egyik vezető szerkesztője távozott posztjáról, miután arra buzdított embereket, hogy baseball ütőkkel támadják meg a Trumpot támogató „fehér nacionalista Richard Spencert”, aki történetesen washingtoni lakószomszédja. Hirsch twitter-üzenetében még Spencer lakcímét is megadta..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!