Nyílt levél Lévai Anikónak: állítsa le a férjét!

2016. november 11. 05:57

Nem csupán magunk miatt, hanem egy egész ország érdekében kérem Önt, mint Magyarország jelenlegi miniszterelnökének feleségét, segítsen megállítani ezt az ámokfutást.

2016. november 11. 05:57
Vona-Szabó Krisztina
Facebook

Nyílt levél Lévai Anikónak

Tisztelt Asszonyom! Kedves Anikó!

Személyesen nem ismerjük egymást, ráadásul Önhöz hasonlóan én is igyekszem távol tartani magamat a napi politikai csatáktól. Kérem, ne vegye rossz néven, hogy ezúttal mégis Önt szólítom meg a levelemmel, a döbbenettel vegyes kétségbeesés íratja velem ezeket a sorokat.

Tisztában vagyok azzal, hogy egy politikus feleségének osztoznia kell a párját érő politikai támadásokban, és alapvetően el is kell tudnia viselni ezeket. Ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve.

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír” szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk.

Természetesen megértem, hogy most nagy a zavar, a sértődöttség és a bosszúvágy, mert elbukott az Orbán Viktor által beterjesztett alaptörvény-módosítás. De bárhogyan is vélekedjenek a felek erről, egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, és minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekezzenek lejáratni a férjemet. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni.

Miután más megoldást nem látok, feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat. Biztos vagyok abban, hogy egyikünk sem szeretne egy ilyen országban élni, gyerekeket nevelni és unokázni. Ez nem lehet a polgári Magyarország. Ez egész egyszerűen méltatlan.

Nem csupán magunk miatt, hanem egy egész ország érdekében kérem Önt, mint Magyarország jelenlegi miniszterelnökének feleségét, segítsen megállítani ezt az ámokfutást.

Tisztelettel,

Vona-Szabó Krisztina

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 668 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. november 13. 07:58
Intelem a jobbikos levelezőknek: Nem kell viszonozni a felcsúti cigány elcigányosodott kutyáinak a mocskolását. Elég ha megmondjátok, hogy ezek mocskosak mert mocskok és olyanok mint a gazdájuk.
FreemanFinance
2016. november 13. 07:20
Helló mindenki !! Van jó hír mindazoknak a pénzügyi problémák és mindazok keresve legitim és hiteles eszköze hitel finanszírozás, maga a keresést a kölcsön bármely okból ?? Ön jelenleg adósság és szükség hitel törölje a számlákat ?? Szeretné vállalkozást indítani ?? aggódj, nem több, mint a segítséget végül itt, kínálunk hitelek mindenkinek csak 2%, lépjen velünk kapcsolatba most [email protected] vagy [email protected] kölcsönként jóváhagyott néhány órán belül az alkalmazás. Üdvözlettel, FreemanLoanFinance www.freemanfinance.webs.com
Mindjárt
2016. november 13. 06:58
Ilyenek a zsideszbolsik, a felcsúti cigány elcigányosodott kutyái.
katus
2016. november 12. 23:31
Keresés RssFacebookHírlevélCímkék Harmati András képe Harmati András 2016. 11. 12. 21:58 HABONY-MŰVEK TV2 ÖSSZEKEVERTÉK: ROSSZ EMBERT JÁRATOTT LE EGY ORSZÁG ELŐTT A TV2 HÍRADÓJA Rossz embert sodort el a Habony-művek kilövési engedélye, a TV2 szombat esti híradójában egy ellenzéki újságírót akartak lejáratni, de ehelyett egy állatvédőt sikerült. Történt, hogy a hvg.hu újságírója, Gergely Zsófia írt egy cikket arról, hogy infarktust kapott a Fidesz egykori pártigazgatója, Várhegyi Attila. Ez a hír valamiért annyira felhergelte a Habony-műveket, hogy egy 888-Magyar Idők-TV2 kombót küldtek az újságíróra. A kormánypártok médiabirodalmának csúcsát jelentő kereskedelmi csatorna ezért egy olyan lejárató anyagot adott le a szombat esti Tényekben, ami lényegében arról szólt, hogy ki kéne rúgni az újságírót, amiért megírta a cikket. A TV2 azt boncolgatta, hogy az újságírónak nem adtak külön engedélyt az érzékeny információk publikálására, és annak ellenére, hogy az érintettek maguk sem tettek feljelentést, a csatorna fontosnak tartotta kielemezni, hogy erre milyen lehetőségük volna. A totális karaktergyilkossággal egyetlen gond volt, már persze azon kívül, hogy egyáltalán megtörtént ez a bolsevik ámokfutás: nem azt az embert mutatták a képeken, akiről beszéltek. A HVG-s Gergely Zsófia helyett ugyanis a Négy Mancs állatvédő alapítvány egykori projektvezetőjéről készített felvételeket vágtak be, akit szintén Gergely Zsófiának hívnak, de az újságíráshoz köze sincs. A hiba annak ellenére sem tűnt fel nekik, hogy valamennyi felvételen ott szerepelt a szervezet logója. Természetesen a felvételt törölték a TV2 honlapjáról, de itt megnézhető: http://alfahir.hu/osszekevertek_rossz_embert_jaratott_le_egy_orszag_elott_a_tv2_hiradoja A csatorna nem sokkal később közleményben kért elnézést a hibáért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!