A „jelentéktelen mellékszál”

2013. január 23. 10:05

A „jelentéktelen mellékszál” miatt nem lehetett kampányolni a konzervatívok mellett, kiestek a Parlamentből, kétharmada lett a Fidesznek, új Alkotmánya az országnak, aztán csomó kétharmados törvénye, tovább pusztuló gazdasági élete...

2013. január 23. 10:05
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

»Bár összefoglalóan UD-ügynek nevezzük a pert, az valójában a rejtélyes titkosszolgálati botrány egy jelentéktelen mellékszállával foglalkozik.« (Index) A »jelentéktelen mellékszál« miatt nem lehetett kampányolni a konzervatívok mellett, kiestek a Parlamentből, kétharmada lett a Fidesznek, új Alkotmánya az országnak, aztán csomó kétharmados törvénye, tovább pusztuló gazdasági élete... A másodfokú bíróság ma visszautalta elsőfokra az ügyet. A négy vádlottból egyet, Tóth Károlyt jogerősen felmentett. A négy vádlottból egynek nem volt ügyvédje, magát védte: Tóth Károly.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. január 23. 17:19
A magyar "igazságszolgáltatásban" résztvevők közül nagyon soknak kapásból 5-10 év börtönnel kellene "megköszönni munkájukat". Az egész struktúra a felelősség kigúnyolásáról szól. Ha egy ország ebben nem tud, vagy nem akar rendet tenni, magára vessen. Csak annyi a baj ezzel, a résztvevő ügyvéd, rendőr, ügyész, bíró urak ebben sem a szenvedő oldalon állnak. Ott a lakosság hüledezik.
mustármag
2013. január 23. 17:10
Somogyi nevének is forogni kell mert elfelejtik. Aztán nem hívják szakérteni. Ennyi.
mary
2013. január 23. 17:04
Gratulálok ! A te munkásságod és Ibolyka fennhájázása miatt sikerült tönkrettened az MDF-et. A helyedben én nem pofáznék.
kamasuka
2013. január 23. 14:01
Ugyan már, ugyan már! Összeálltatok a szocimbikkel, még Bokrossal is (Bokros és Habsburg, muhaha!), majd néztetek ki a fejetekből, hogy eltűntök a süllyesztőben? Mifaszt is képviseltetek ezzel a kettővel? (Volt nálatok még Farkas Berci is.) Celebpárttá akartatok válni, vagy mi? Páran be is szopták a brokit, de azért tűntetek el, amiért az LMP is fog: Lófaszt se képviseltetek. Mindent akartatok, ami még a kilencvenes MDF-nek se ment, pedig az is megpróbálta. Így lett bukó ez az egész gyülevész had. 1x (nálatok 2006, az LMPnél 2010) el lehet hitetni a nagy semmit 5%nyi polgárral, de csak 1x van kutyagumi vásár Budán. Amikor befeküdtetek a szocik alá, akkor sorra szűntek meg a vidéki és budapesti szervezeteitek. Semmi mást nem csináltatok, mint kockáztattatok. Azt hittétek, hogy stabil a párt és nagy az egység. Hát nem volt az. És tudod mikor buktatok meg? Amikor 2006ban elhagyta a szátokat az a mondat (a hülye Tompika és Gabika buta kijelentése kapcsán, hogy majd az MDF úgyis visszalép), hogy nem nem léptek vissza SE ORBÁN se Gyurcsány segítése érdekében. Na akkor azonnal láthatta mindenki, hogy: A. Csak a jó kis parlamenti helyeket akarjátok, átmenteni 1990-ből egy szeletkét, a ti biztos megélhetésetek érdekében B. Két lovat nem lehet megülni. Ha Orbánt nem segítitek, segítitek Gyurcsányt. Utána pedig jöttetek a ribisiszta (Dávid Ribi) polkorrektnek látszó fostalicska butadumátokkal, mintha 1990-ben nem is ti qurtátok volna el a rendszerváltozást és ültettétek volna nyakunkra a komcsikat (ma szocimbik). Buknotok kellett, mert még a saját párttagjaitokat is szépen átbasztátok. Csak gondoljunk itt a Bokros miatti beáldozásokkal pártszinten. Az, hogy UD is szóban forgott? Ugyan már. ott előzetesben volt fél Budapest, nálatok meg fejlemény is alig. Ha a lopások számítottak volna, akkor 2010-ben az MSZP kiesik a parlamentből. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!