A gárda és az állatpornó

2012. augusztus 27. 07:32

Állatos pornó is létezik, van rá igény – mégsem tolerálható, ha valakik nyilvánosan akarják gyakorolni az ilyesmit.

2012. augusztus 27. 07:32
Dési János
Dési János
Népszava

„Budapest kezd elnyilaskásodni, és ez nem tesz túl jót a reputációjának. Mégiscsak a világban van egy - jogos - viszolygás ettől a vonulgató népségtől.
Ha már mindenképpen masírozgatni akarnak, meg Csurka provokatív darabjait előadni, meg vérvádazni, akkor nem lenne jobb, ha mindezt mondjuk Csókakőn tennék? A legjobb az lenne, ha sehol sem persze. De ha már valahol, akkor legalább ott, ahol kevésbé vannak szem előtt. (...)

Olyasmi ez, mint az állatos pornó, csak sokkal veszélyesebb. Tudjuk, állatos pornó is létezik, van rá igény - mégsem tolerálható, ha valakik nyilvánosan akarják gyakorolni az ilyesmit. Ha már a bíróság ragaszkodik ahhoz, hogy gyakorolható legyen az efféle gusztustalanság, akkor a rend buzgó őrei mindent tegyenek meg azért, hogy egyrészt érezzék a résztvevők a társadalom teljes megvetését, másrészt meg azért mégse ártatlan kisdedek és ijedős turisták szeme láttára történjék mindez. Rólunk, bennszülöttekről már nem is beszélve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2012. augusztus 27. 10:19
Jóvan, mivel balhé nem volt, de a napi kis bérrettegésnek hangot kell adni, hát lett ez az izé...
1120
2012. augusztus 27. 10:09
"Állatos pornó is létezik, van rá igény – mégsem tolerálható, ha valakik nyilvánosan akarják gyakorolni az ilyesmit." Feszületet a lábaik közé szorító, pávatollakat a seggükbe dugaszoló exhibicionista fehérjehalmazok utcán történő vonaglása bezzeg tolerálható, igaz?
Samu
2012. augusztus 27. 09:15
Dési János hajadon tyúkot baszott madzagon a madzag elszakadt a tyúk elszaladt Dési pöcse meg bent maradt!
stefanovszky
2012. augusztus 27. 08:53
Más én a gárdától nem félek,és nagyon is helyénvalónak tartanám, hogy demonstratíve jelen legyenek. De ugye mint tudjuk, Viktor legnagyobb ellenfele nem az mSZP, nem, nem. A Jobbik. Ezért tűzzel-vassal, titkosszolgálati módszerekkel.. Aztán persze néha jól pofára esnek...mint a hétvégén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!